Nya filmer

När jag kom hem idag så hittade ja två nya filmer i brevlådan. Det var nanny McPhee och Postal. Har ingen anning om dem men egentligen så va det två andra jag ville ha som tydligen inte fanns inne just nu.

Så jag tänke lägga mig tidigt och försöka somna till Nanny filmen idag. Förhoppningsvis så somnar ja utan att vakna mitt i natten av värmen. Ur jobbigt för jag kan inte somna när det är för varmt med täcket på och om jag sover utan så kan ja inte sova för att jag känner mig för naken. XD

Vi va nyss ute i trädgården och badade i två tre timmar och det va hur skönt som helst

Resa

Nu tittar vi resor igen som vanligt haha. Helt galna på att komma iväg i Juli och det ska vi men vi kan inte riktigt bestämma oss än vart. Vi funderar på Turkiet, Cypern, Tunisien, Grekland, Thailand osv. Men jag är mest sugen påå Cypern.


Shopping

Nu har jag köpt skorna men de är inte så sköna att ha på sig eftersom det är så jävla varmt så de gör bara ont. (svettiga fötter alltså)

Men såhär ser de ut hemma, kan ta en bild på dem när ja använder de en annan dag =D



Mycket snyggare på

Hemma

Nu är jag hemma igen. Efter en lång och rolig dag. Idag har ja gjort lite ya grejjer, jag följde med på nån undersökning när de körde ner en kamera i halsen och ner i magen. De va lite äckligt o se faktiskt, men inte minst veta hur äckligt det känns för den som det görs på. Ja, sen har ja väl gjort de vanliga.


Natti

Nu är klockan snart 11 och jag ska upp 5. Att jag aldrig lär mig att lägga mig i tid.

Förut badade vi jätte länge och nu e ja skrynklig XD

Och imorn köper jag de här skorna som ja hittade idag men inte kunde bestämma mig för om jag skulle köpa eller inte. Ursnygga på bilden men snyggare på


Shopping 29/6

Efter arbetet så åkte jag ner till stan med bussen och shoppade lite med far min. Det är inte ofta vi umgås men ibland. Jag tittade runt i många affärer och hittade flera par skor, klänningar, kjolar, örhängen m.m. Men jag köpte bara detta



Kjol från Gina Tricot



Örhängen från Gina Tricot

Arbete

Idag har det varit den roligaste dagen på hela arbetsperioden hittills. Jag har gjort så mkt kul idag och patienterna pratar mycket mer med mig och jag hjälper till mer med sånt jag inte gjorde innan. T ex tvätta och förflytta själv. Sen så hade ja en underbar rast ute i solen. Mmm 40 grader snart ?



Några goda smoothies

Läskande njutning för varma dagar

Viktklubb frestar med fem fräscha fruktdrinkar.

Apelsin- och banandrink

Du behöver:

75 gram banan

2 dl lättmjölk

0.5 msk koncentrerad apelsinjuice

Gör så här:

Mosa bananen något. Kör den tillsammans med mjölk och apelsinjuice i en mixer. Häll upp drinken i ett vackert glas.

Hallon- och flädersmoothie

Du behöver:

4 dl frysta hallon

1.5 dl koncentrerad flädersaft

2 dl naturell yoghurt 3 % fett, ev låglaktos

Gör så här:

Kör hallon, flädersaft och yoghurt i en mixer. Häll upp i 2 vackra glas. Strö på lite jordgubbskulor eller några bär.

Mango- och jordgubbsdrink

Du behöver:

200 gram fryst mango i tärningar

4 dl jordgubbar frysta

5 dl vaniljyoghurt

1 msk limejuice färskpressad

2 msk socker

Gör så här:

Lägg mango, halvtinade jordgubbar, vaniljyoghurt, lime och socker i en bunke. Mixa alltsammans med en mixerstav. Häll upp i 4 höga glas.

Citrusshake

Du behöver:

4 st apelsin

75 gram lime alltså 1 st

1 msk ingefära färsk, riven

2 msk honung flytande

4 dl Mild lättyoghurt, vaniljsmak (arla)

0.5 st apelsin i skivor

Gör så här:

Pressa citrusfrukterna.

Mixa citrussaften med ingefära, honung och vaniljyoghurt så det blir skummigt.

Häll upp i glas och dekorera med apelsinskivor och servera direkt.

Ananas-smoothie

Du behöver:

500 gram färsk ananas

2 dl utspädd ananasjuice

4 dl vaniljyoghurt

1.5 msk vit sirap

100 gram ananas att garnera med

Gör så här:

Skär bort skalet och dela ananasen i bitar. Frys ananasbitarna cirka 1 timma. Blanda ananas, juice, yoghurt och sirap i en matberedare och kör alltsammans i några sekunder.

Häll upp i 4 glas. Garnera med ananas.

Recept från Viktklubb.se


Bad och sol

Äntligen hemma i mariestad igen. Vi kom hit runt 5 tiden och slängde oss direkt i poolen med den nya duschen. Jäklar va varmt det va. Vet inte hur många timmar vi simmade runt men kul va de och nu e den ren efter en sväng med hoven. Efter badet så gick ja in i duschen och sen gjorde vi mat och nu har vi precis ätit.

Som vanligt så är jim ute och ränner på stan för nu har han ju blivit "fjortis" och han raggar på tjejer hela dagen lång. HAHA

Imorgon ska jag jobba igen och kan återigen inte skriva så mycket på dagen men får slänga in några st efter när ja e hemma igen.


Tips

Har någon ett bra semester tips så skriv gärna, vi tittar lite efter resor nu igen men hittar så många olika vi vill åka till.

Skriv vilket land och gärna varför. Tack :D

Solstråle

Idag är det ännu en kanonhet dag. Solen skiner och ja vågar inte ens titta på termometern, imorse var det iaf 35 grader och nu är det vad det känns dubbelt så varmt. Får jag inte solsting idag så vet jag inte vad.

Vi vaknade runt 11 och ja va jätte varm så jag gick upp lite men sen gick jag och la mig igen och drack lite vatten för jag hade så jävla ont i huvudet. T o m så är det 27 grader inne, när det väl är sommar i sverige så är det sommar.

Så nu har ja vart ute o solat i nån timme och ska snart ut igen. måste bara svala ner mig lite för här finns ingen pool. haha


Over her dead body

Tittade på den här filmen nyss, den gick på tv 1000. Va det någon annan som såg den?

Den va både bra och rolig. Kanske lite av en tjejfilm men den va ändå bra.

Om Over Her Dead Body:

Förtvivlad över att hans fästmö Kate dör på deras bröllopsdag konsulterar Henry en psykisk kvinna vars namn är Ashley, till Kates syster Chloes stora förtret. Trots att han är skeptisk över hennes synska färdigheter faller de för varandra. Men Ashley blir snart jagad av Kates spöke som tycker det är hennes skyldighet att göra slut på Henrys och Ashleys romans, om det så är det sista hon gör.

Kvällens långa tider

Nu är det kvällen och saker börjar äntligen hända. Solen har inte gått ner än och det verkar den inte göra heller. Så jag är redo för att va utomhus hela natten om det är så. Det är ju fan 27 grader och klockan är snart 7. Sommaren har äntligen börjat här i Sverige.



men glasets innehåll är en annan gåta

Förmiddag

Förut idag va ja ute lite i trädgården här i lugnås. Vi spelade lite badminton och som vanligt vann jag, haha ne men man kunde ju hoppas. Vi räknade inte poängen men annars hade ja vunnit hur enkelt som helst. Det känns så konstigt i början så man missar massor men sen går det som en dans på rosor.

Sen gick vi in igen och tittade lite på tv. För någon timme sen så gick jag ut lite igen i solskenet, de har varit högst 36 grader eller liknande här idag, men iaf så tittade jag lite på rosorna och snodde den största jag hittade, hoppsan =D

Så nu har jag fått mig en till men mycket större ros som ja nu torkar.


Utväxt

En bild på den efterfrågade färgade utväxten. Den visar inte hela men såhär blev det.



Sen God Morgon

Ursäkta men Fy fan vad skönt att få sova ut, till skillnad från under den här veckan då jag sovit högst 4 timmar per natt. Nu är ja väldigt utvilad men jag vet ändå inte vad jag ska göra idag haha. Jag ska iaf sitta lite här nu och svara på lite sen så ska ja nog kolla in om det finns någon bra film på tv1000 kanalerna. Jag måste ju hinna med att sola lite idag oxå, och kanske ta en bild på de ny färgade håret ordentligt, annars finns de ju en halvdan bild lite längre ner.

Design

Detta är ju för jävligt. Jag kan aldrig hitta en design som passar mig på bloggen. Nu har jag gjort om den igen men jag tänker inte sejja om jag kommer ha kvar den länge till för de vet ja faktiskt inte. Och jag kommer ju garanterat göra om den någongång i nästa månad. Är det någon som vill göra den åt mig så sej gärna till


Tv

Varför skriver alla bloggare om Mikael Jackson?

Nu sitter jag och tittar på tv. Jönssonligan men jag ska byta snart när jag har skrivit fädigt. Idag blir det ju en lugn dag och vi får se om det händer annat än tv.


Helgen

I helgen ska jag leva livet, även om jag måste sova mkt så ska jag leva som jag aldrig gjort förut. Nu va de så länge sen det hände någonting rikigt roligt.

Men idag blir det
bara pääs.


Slut på veckan

Nu har jag jobbat klart veckan på kss. Skönt med helgen nu.

Idag gjorde jag samma saker som jag gjort hela veckan. På morgonen när jag kom så duka ja fram, städade lite, väckte patienterna, duschade dem, tog dem till bordet och gav dem frukost. Jag fick mata en ny patient men de gick lika bra de. Han va lite motsträvig men ja tkr det är så kul. resten av dagen gick undan. Det känns nästan som att jag kom dit och sedan åkte igen.



Vi satt ute på lunchen och tog några kort. Jag. "Fontänen. Kss

God Natt

Nu8 går vi och lägger oss för imorn är det arbete igen.

Sov Gott


Mini salong

Det blev en liten mini salong här på kvällen ute i lugnås. Först färgade jag mitt hår och jag tycker det blev riktigt bra.  Dock tar jag inget kort nu eftersom att håret är blött och jag lägger mig alltid med blött hår för det sliter mycket mindre. Jag har ju så ljust så det slits nog mkt. Sen färgade jag håret på sarakara men det har jag inte sett ordenligt än för det är oxå blött men det blev bra för de va inte gult. Lärde mig att färga utan o få gult för et tag sen. Sen fortsatte de och jag klippte min lilla älskling. Nu är vi fräscha i håret allihop.



Bilden är tagen för länge sen efter ja kom hem från frisören


Dusch

När jag slutade idag åkte jag in till skövde centrum för att hitta något kul men det gjorde jag ej. Va ute efter en ny klänning nu till sommaren och till Turkiet. Kanske någonting randigt med härliga färger vad vet jag.

Sen iaf så tog jag bussen hem och direkt innanför dörren ropar mamma från trädgården "Celina kom till baksidan och titta vad jag har köpt". Så jag gick ju för att titta och hittade en Dusch i poolen. Eller ja den stog på gräsmattan men duschade i poolen. Hon tänkte att man kan ju duscha innan man badar eller tvärt om. Smart. Hon är lite rolig hon.


Dagens arbete

Kss idag började med att jag kom fem minuter försent ojoj Xd Haha men de gjorde inget. Sen startade jag i köket med disken och lite annat. Fixade iordning kaffe och sånt. När vi sen skulle väcka alla så duschade vi,rakade,noppade ögonbryn m.m på dem. De blev så fina så. Men tyvärr så åkte många hem idag men vi fick dock in några nya jönsar. Har inte riktigt lärt känna dem än men det kommer senare får vi hoppas innan de åker hem. Min favorit gubbe som alltid va så glad och kom med världens dummaste kommentarer åkte hem idag så de va lite tråkigt =/ Annars så har det gått undan och det har vart lika roligt med arbete som resten av veckan.


Onsdag jobb

Ännu en gång hemma från jobbet. Finns inte så mycket att sejja idag heller men det hände hur mkt kul som helst. Det var en som körde bil i rullstolen och gud vad jag skratta. =D Nu känns det som att jag trivs väldigt bra där jag jobbar. Den här sommaren kommer nog gå fort om jag inte tröttnar. HAHA. Jaja men nu ska jag dra ut i trädgården och ta ett dopp tänkte jag. Det är ju som sagt 30 grader ute. Ojoj.


P-piller

Fem minuter på jobbet idag spenderade jag på expressen och jag såg en annons som handlade om p-piller. Det togs upp om man skulle tillåta p-piller till minderåriga eller om det var en dålig idé. Det stog att om man inför de att det ska vara tillåtet för dem så kommer alla märka vilka biverkningar som finns eftersom fler kommer få de och då sluta använda de för att de blir rädda för proppar och annat. Men om det skulle fortsätta som det är så skulle mer och mer bli gravida eftersom att dagens ungdomar inte längre är försiktiga, iaf inte killarna. De ska vara mer uppmärksamma och ta ansvaret, det ska inte alltid vara tjejen som säger emot.

Jag tycker att det ska vara som det är. Och att man ska vara försiktigare och fatta vad det är man egentligen håller på med. Ja menar vill man bli gravid i ung ålder och sedan få ta hand om barnet när man egentligen ska sluta skolan och leva den verkliga världen? Jag vill iaf vänta tills man har blivit mogen nog att ta hand om ett barn

Dagens aktiviteter

  1. Rise n Shine klockan 5
  2. Göra iordning mig, gå på toa, sminka, packa lite
  3. Cykla till station
  4. Kom en kvart för tidigt till station så jag tog bussen 05.50 till skövde
  5. Väl i skövde mötte jag upp pappa och vi åkte bil till KSS
  6. Arbetsdag
  7. Bussen hem
Och nu är jag framför datorn igen, har nyss gjort lite mat och har ätit. Trött som bare den så nu passar det bra med en tupplur känner jag. Får väl se om ja vaknar innan natten men då skriver ja lite.

God Natt

Jobbet

Idag på jobbet hände riktigt roliga saker, inget ja får sejja p g a tystnadsplikten men allt ja kan sejja är ju att folk är bra dumma och roliga ibland. Idag fick jag i stort sett göra samma uppgifter som igår fast de va rätt många som åkte hem och då fixade ja sängar och rummen efter dom i väntan på en ny boende. Plus att jag fick hänga med ner och hämta ut mediciner så nu kan jag nog de själv om jag hittar dit igen haha. På rasten mötte jag upp pappa som jobbar på en annan avdelning och vi gick ut med varsin glass och satte oss i 30 gradit solsken. Skönt.

Sen fortsatte jobbet och allt har gått bra tycker jag.


Bild från Kss

Glömde att jag tog en helt onödig bild på lunchen när jag gick ut och satte mig för att sola. Mmm så skönt.



Idag valde jag blå färg



Sömnsvårigheter?

Har du svårt att sova?

Här är då några tips som iaf funkar på mig. Det viktigaste är ju att man ska vilja sova.

  1. Börja då med att stänga av allting innan du lägger dig. ( Tv, dator m.m)
  2. Tänk på att inte äta mindre än en halvtimme innan du går och lägger dig, detta eftersom att magen arbetar annars och det blir svårare att somna.
  3. Ligg inte och tänk på saker du ska göra utan på saker du gjort, annars blir man lätt nervös inför kommande saker. (Jag har själv legat uppe flera nätter i rad för att jag har vart nervös)
  4. Sov i pösiga kläder eller bara ett par trosor/kalsonger. Tajta kläder eller Jeans är en väldigt dålig idé
  5. Gå upp tidigt nästa morgon så att du hinner bli rikigt trött innan nästa kväll. (Det är effektivt och funkar kanon för mig)

John Blund

Fasiken vad skönt.

Efter att jag hade skrivit klart KSS inlägget så skulle ja egentligen fixa iordning mat och matlåda men ist så la jag mig i sängen med bena utanför ner på golvet. Jag såg kanske ett halv avsnitt av 2 ½ men sen sov jag som en stock och vaknade inte. Så skönt va de länge sen jag sov faktiskt och jag hoppas på att sova lika skönt i natt med, och jag ska lägga mig i tid så ja inte blir så förbannat trött imorn.

När jag vaknade förut så hade jag somnat på väskan och en arbetssko som ja la där innan. Ja måste ja vart as trött XD



Kss

Nu är ja hemma från första arbetsdagen. Det har varit lite och göra men ändå har jag förbannat ont i hela kroppen. HELA. Jaja men ja fick mata, dela ut mat, städa, Tvätta m.m. Eftersom att jag inte är utbildad så får jag ju inte lyfta men jag fick vara med och prova på. Och jag fick vara med och titta när de plockade stygn. Har sett de förut men de va en upplevelse.

Får se vad de hittar på imorn till mig, haha

WorkWork

Nu ska jag iväg till bussen snart, om tio minuter nåt sånt. Sen är det bara full fart mot skövde och kss. (Kärnsjukhuset i Skaraborg) Jag ska jobba på Neurologiska o hjälpa till lite. Hoppas att jag inte har alltför jobbigt första dagen haha

Men hej så länge


Nattfilm

Nu ska jag och min lilla älskling krypa ner under täcket och titta på en buskis tänkte jag sen så ska vi försöka somna till och jag ska upp klockan 5 =O.

Jag skriver mer imorn kväll när jag har kommit hem.

Made today

Nu har vi börjat fylla poolen men den är långt ifrån full eftersom någon glömde stänga ventilen och det har runnit ut vatten lika fort som det runnit i.Värt. Och mamma ångrade sig så vi fyllde den med varmvatten. Yeeeees. Nu kan vi bada imorn efter arbetet.



Men det är inte de enda jag har gjort idag. Jag har ju tvättat och den svarta tvätten hänger uppe



Fint =)

Altanen är städad. Igen. Och jag bäddade sängen med nya fräscha sängkläder för nu hade carin hårat ner de andra så man såg knappt original färgen. Usch



Sängramen har jag gjort själv =)

Och nu har vi precis gjort mat tills imorn, har vart så mkt o göra så jag har inte hunnit. Då blir det sent som vanligt oxå fattas det bara att jag missar bussen imorn. =/

Poolen och flygplan

Nu ska vi ut och mixtra upp poolen och flyga flygplan som är mycket sent påtänkt. sommaren skulle ju börjat för jätte länge sedan. Men nu ska den upp ändå. Bättre sent än aldrig.


Hemma!

Nu sitter jag hemma framför mammas dator. Va nyss nere och slängde in svart tvätt. Har så mycket kläder så de blir stora korgar med tvätt innan jag tvättar. Men sorteras ska de oxå och såhär blev det. inta allt men detta ska tvättas idag.


Gjort en ny design

Nu gjorde jag precis klar en design till min styvsyster. Min älsklings lillasyster. Jag tyckte den blev bra, söt men ändå bra. Varsågod till den och hoppas du trivs med den.

Klicka här för att se designen

Pool

Snart ska vi åka hem till mitt eget underbara boende i mariestad. Nu är det verkligen på tiden att jag kommer hem och gör någonting. Städar eller vad fasen som helst. Jag måste göra nåt innan jag blir alltför rastlös. idag ska vi iaf först fixa poolen
och fylla på den, helst med varmvatten men de blir för dyrt så jag får vänta hela sommaren innan jag hoppar i den XD


Jag måste ju ha med mig matlåda imorn oxå, eller så kan jag äta där men det kan ju vara snusk mat. Ja jag vet inte vilken som är bäst men vi får se. Jag jobbar till klockan 4 imorn och jag kommer nog inte vara hemma förän 5-6 så de blir inte mycket bloggande. Inte mycket alls på 4veckor för de.




Kalla fötter

5 steg till bättre självförtroende


1. Gör massa saker som får dig känna dig stolt över dig själv och det du gör

2. Du får inget bättre självförtroende om du ändrar på dig yttre eller tror att det är det som är problem

3. Gör listor på aktiviteter på dagen som får ditt humör att stiga

4. Om du har dåligt självförtroende så ta reda på vad som kan vara anledningen och försök förbättra det

5. Dåligt umgänge kan försämra självförtroendet rejält så se till att du umgås med de du trivs med. Det skadar inte om du slänger in en snäll kommentar, du kanske får en tillbaka

God Morgon

Ja nu är det en tidig morgon igen, men det är skönt för då är man med på hela dagen. Ja menar hur kul är det att sova bort hela dagen och vakna runt 5-6? Då är man ju bara med i några timmar och sen ska alla andra lägga sig igen så är man uppe själv. Man sitter antingen vid datan eller tvn då och det är förbannat tråkigt ibland. Då är det bättre att va uppe tidigt och lägga sig en bra tid.



så idag blir det en lugnt dag för att ladda tills imorn. Jag måste gå upp klockan fem och göra mig iordning för bussen kommer vä gå runt 6 kan jag tänka mig och jag ska ta mig till stationen med. Ojojoj =O

5 listan

Nu har jag vart i Lugnås jag vet inte hur länge men jag tror att jag ska hem imorn. Man saknar ändå massa saker där hemma även om jag har kommit förbi för att hämta saker, (kläder, skor, jacka mm.)

Jag saknar massor men detta är viktigast
  1. Min mamma
  2. Min gossiga lilla  hund (när hon lägger sig i sängen bredvid mig och burrar ner sitt huvud)
  3. Min säng. (den är mycket mjukar än här XD)
  4. Min lillebror även om han kan vara sjuk ibland
  5. Min byrå så jag slipper alla dessa väskor hela tiden. Jag kan ju inte packa upp nåt o prova de för ja måste ju packa ner de ja inte ville ha igen.
Men imorn så ska jag nog hem till mariestad eftersom att jag måste komma i tid till jobbet på måndag och härifrån går det inte direkt nåt tåg eller en buss så jag är i skövde lite innan 7. Man kan ju inte begära att komma lite senare första dagen. Jag får komma 7 denna veckan och sen frågar jag om ja kan komma tjugo över 7 halv 8 i fortsättningen. Kanon!



CarinBarin hunden




Jim bror ville egentligen inte vara med på kort men det är smällar man får ta



Jag och Carin på studsmattan en dag förra månaden

Badminton, sol och glass

Nu har vi vart ute i solen hela dagen o de enda vi gjort är bara slappat och haft det gött. Glass bilen kom så vi sprang dit och köpte ett paket med sex olika sorters glass i. Nu har vi så de räcker =D

Sen blev det en massa badminton och JAG VANN som vanligt men jag fick en smach rätt imellan ögonen så nu har jag en bula i pannan.. HAHA  fan vad ont det gjorde. eftet de så råkade vi smacha på varan hela tiden så då ville ja inte vara med längre. Och lite solning med boken men det blev tyvärr inga bilder från idag.

Nu ska vi fortsätta att hitta lite resor och jag skulle gärna vilja ha lite resemålstips om ni har några bra.





We are living in the sunshine

Idag är det 25 grader och sol ute. Fy fan vad skönt. Så nu drar vi ut och leker i solen. Ja ni hörde rätt leker i solen.


Gårdagen

Midsommar tillbringades hemma hos min älskling med filmer och lite mat. Alla va ute och festa men vi va hellre hemma och myste. Jag fck ju en ros av han som nu hänger på väggen för att torka. Jag älskar dig!

Detta hände
  • Vi sov typ när de åkte för jag hade sån mensverk och kunde knappt gå
  • Vi tittade på film tills...
  • ...Pappa hämtade mig och jag skulle köpa pizza men allt va stängt
  • Istället åkte jag hem och hälsade på familjen och hunden va för glad =)
  • Sen tittade vi lite på resor och vi hittade två tror ja
  • Maten blev ganska sen men den gjorde vi. Det blev bog eller nåt sånt
  • Efterrätt jordgubbar, grädde och mjölk
  • Efter maten sköt vi lite raketer och sånt.
  • Sen tittade vi resor och film igen 

GodMorgon

Nu har jag vaknat efter en riktigt bra natt,vaknade inte en enda gång och somnade nästan direkt när ja gick o la mig. Men det är inte det som är bra för mig utan det är bara att ja inte vaknade på natten som jag brukar göra för att sedan inte kunna somna om igen. Men nu va de inget sånt så ja kommer troligen sova dåligt nästa natt ist =D

Midsommarsms

Tack för alla glad midsommar sms men imorse när jag tittade på mobilen så va de så många så jag hade inte råd att svara alla och jag tycker det är taskigt att bara svara några så jag svarade ingen. Men jag önskar er alla en glad midsommar och så klart till alla läsare oxå. Hoppas alla har en bra dag.

Midsommar 2009


Årets hittills 6 bästa

  1.  Nyårsafton va den roligaste dagen i år
  2. Jag och min lilla älskling hade 2års firande
  3. Uppkörning och teori är beställd men datumet är hemligt
  4. Bästa födelsedagen 18! =)
  5. Jag har fått sommarjobb med bra betalt
  6. Första utlandsresan var till Turkiet och det var underbart

Pizza

Nu åker jag in till stan och köper in än fet pizza och en sallad till mig och min lilla älskling =D'

Bloggen är så gott som klar nu och jag blev ganska nöjd som ja brukar bli innan jag byter ut den igen. haha men nu hinner ja iaf inte med detta så vi hörs snart igen.

Hejsvejs /Celina

Midsommarpresent

Jag låg inne i sängen och fixade iordning lite på den nya bloggen, (denna fast ny design), och då kom min lilla älskling in och höll nåt bakom ryggen och sa " vill du ha en sak" och så fick jag en ros


Glad Midsommar

Midsommar är för många av oss sommarens höjdpunkt och midsommarnatten är i folktro en natt fylld av magi och kraft.
Daggen som faller den natten ,källornas vatten, blommorna i naturen och trädens grönskande grenar allt är fyllt av kraft och hemlig magi.

Midsommarnattens dagg kan till exempel bota sjukdom. Blandar man dagg i degen, har man alla möjligheter att lyckas med brödbaket.

Pionerna, som i södra Sverige brukar stå i blom vid den här tiden, ska man akta sig för enligt folktro menade man att det fanns kräfta (cancer) i blomman. Det var viktigt att man inte luktade på den. För att den okunnige skulle hindras från att begå ett sådant fruktansvärt misstag kunde man täcka över blomman med strutar av papper.

Över hela vårt land är seden att till midsommar pryda hus och gård med blommor och grönt ,både gammal och välkänd. Unga björkar sattes ut som inramning vid förstubron/porten till huset. Inomhus smyckades med blommor iform av både buketter och blomsterkransar.

Ville man ta reda på vem som skulle komma att bli ens tillkommande så var midsommar en lämplig tid för det.
En trevlig sed att få veta det och som många fortfarande prövar men kanhända inte tar på fullt samma allvar som man gjorde förr. Det är att plocka och lägga blommor under huvudkudden på midsommarnatten. Om blommorna är av rätt sort och antal och plockade vid rätt tidpunkt, så kan enligt gammalfolktro ens tillkommande dyka upp i drömmen.

I t.ex. Östergötland Kimstad socken plockade man 9 vilda blommor, blåklint, prästkrage, tjärblomster, käringtand, blåklocka, smörblomma, förgätmigej och Jungfru Marie sänghalm (gulmåra).


God Morgon

Även om det va ett tag sen jag vaknade av en jävlaaaa mensvärk så säger jag god morgon och glad midsommar nu. Jag har haft så ont i magen så jag vet inte om ja ska stå eller sitta. Men nu har jag tatt tabletter så nu e de bättre och jag kan blogga igen. De kommer väl tillbaka snart med då e ja beredd.


God Natt

Nu går jag och läger mig efter en väldigt jobbig dag!

En fråga

Vad heter låten som spelas i den nya sony ericsson reklamen på tv?

Den där när killen får en mobil i fickan och sen ringer hon till den

Myskväll

Ikväll blir det myskväll med lite filmer och snacks. Jag älskar när det är röda dagar och man kan sova länge utan att någon är uppe och brötar omkring på mornarna. En sån dag är imorn och det betyder att man kan vara uppe riktigt länge och ha tvn på högsta volym, ne men nästan, =D

Snacks = Pistach nötter, kola mix godisar och coca cola



Filmen är inte bestämd än för just nu tittar jag på Design Simon och Tomas

Ny design på väg !

Inte nog med att jag typ bytt header och design på bloggen flera gånger i månaden sen ja startade här. nu är det på väg med en ny. Ursäkta röran.



Sex and the City

Tittade nyss på det första sex and the city avsnittet jag någonsin tittat på i hela mitt liv och det var nog troligen det sista oxå. Jag tycker inte om den serien alls faktiskt, den känns inte spännande eller nåt som Prison Break, OC, eller City akuten. Det måste vara lite spänning i =D

Skötsel av löshår

När man har löshår så är det viktigaste skötseln om man ska kunna behålla det så länge som möjligt. Men det håller ju inte föralltid och ännu kortare om man inte sköter det på rätt sätt. En del har det i 2 veckor och andra i 1½ år.

 

Grunden är produkterna man använder i håret. Först och främst måste man tvätta det en gång i veckan, man ska iallafall försöka. Men varje gång du tillför vatten i löshåret så slits det, då behöver det återfuktas precis som ditt eget hår. Det du ska använda är:

  • Återfuktande schampoo
  • Återfuktande balsam
  • Helst inpackning varje gång
Om man ej tillför fukt i håret så blir det torrt, blir det för torrt så blir det svårt att kamma ut och det slits som bare den.

Klor och saltvatten ska undvikas helt och hållet för att det förstör håret.

Tänk på att håret mår bäst av att redas ut och helst flätas innan du duschar det för att slitas så lite som möjligt. Det ska oxå helst vara flätat när du sover och tränar för mindre trassel.

Färga inte löshåret utan köp den färgen du vill ha och färga ditt egna hår till den färgen. Färgar du löshåret så gör du det på egen risk och det går inte på garantin.


Löshår

Tvättade löshåret igår kväll och nu har det torkat äntligen.Så jag har rett ut det och provat det men det är så jävla slitet så ja ska beställa nytt nästa vecka hade jag tänkt. Jag har ju redan haft detta i 1½ år lite drygt,


Aktiva listan

Jag har märkt att alla bloggare vill hamna långt upp på mest aktiva listan för att få mer besökare men vad är vitsen. Man måste ladda upp hur mycket som helst och det blir bara trams alltihop. Man kan kasnke får mer besökare en dag men sen kommer dom ju inte tillbaka om man inte har skrivit nåt intressant i varje inlägg. Det är bara någonting som är slöseri med tid.

En glad morgon

Nu har jag vaknat på första sovmorgonen jag har haft sedan sommarlovet började och jag mår toppen. Det kan inte bli mycket bättre än detta. Jag åt nyss lite frukost och nu tittar jag på Extreme Home Makeover. Det är alltid lika sorgligt. Men men senare idag så får vi se lite vad som händer, måste kanske vila så mycket som går innan mndag då arbetet börjar på riktiogt och jag ska gå upp 5 varje dag och komma hem runt 18. Kommer vaa jädrigt trött med andra ord.

 

Dumhetstestet

Jag hittade ett lite roligt test på en sida när ja sökte efter snygga blogdesigner. Har ni några bra tips om de så skriv gärna.

(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x ) du har gått in i en glasdörr
(x ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( ) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
(x ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x ) du har nån gång somnat på en lektion
(x ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(x ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 15

18 eller mindre betyder att du inte är dum.


En dagens fråga?

Tycker du att det är fel att handla saker på second hand?

Är det mindre fel om man handlar kläder eller porslin och bestick mm?


Bloggblogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/782689/celinalennartsson?claim=dbmequzfe9g">Följ min blogg med bloglovin</a>

Bloggfel!!!!!!!!!!!!!!

haha okej nu märkte jag att det inte bara är det som är fel. Det är ju helt knäppt här. Inget publiceras när det står att det funkar och kommentarerna är konstiga. Jag kan inte svara på dom heller :S

Blogguppehåll

Vid 12 idag ungefär så blev det stopp i bloggen men ändå försökte jag blogga och publicera men varje gång jag gjorde det så försvann allt, jag skrev om allt på nytt och fick göra det flera gånger innan ja fattade vad det var. haha smart Men jag vet inte vrf det blev så och skulle va bra om någon sa de till mig

Vårrullar till frukost klockan 12

Nu har jag ätit min frukost, klockan 12 på dagen. Inte så sent för mig men kanske för någon annan. Är det sommarlov så är det och då SKA man sova ut men kanske inte om man har arbete som jag har på månda. Jag hörde imorse att man ska dricka flera liter vatten när det är så här jävla varmt ute men de visste ja ju redan att man ska. Men det har jag inte gjort de och nu har jag fruktansvärt ont i huvudet.

Jaja det blev vårrullar till frukost med kryddade grönsaker i. Första gången ja provade de och de va riktigt gott.


Sol !

We are living on the sunshine

Dagen!

Fick gå upp tidigt tidigt idag oxå. Bra början på sommarlovet. Idag skulle jag på introduktionsdag på kss och den började klockan åtta så ja gick upp halv sex för att hinna med bussar och annat. Läste boken på bussen och den är för jävla spännande.

Dagen va lång och det va inte så kul. De gick igenom hygien, arbetsuppgifter, lön, försäkringar mm. Visste ju redan allt de eftersom jag har arbetat inom vården förut. Men jaja..

Efter dagen va slut sprang jag till bussen och nu är jag hemma igen. Imorgon blir det heller ingen sovmorgon utan då ska jag in till stan igen.



jag köpte mcflurry maräng swiss när jag väntade på bussen till lugnås och den va la inte sådär jätte god. Såsen förstörde glasssen =O





Dressen



Den nya jag köpte. Kanonfin va den

Bilder

Här kommer lite missade bilder från igår. Kunde inte lägga upp för ja hade ingen kortläsare.



I kön till kanonen. Det va kanonfint väder dessutom



I kön till Jukebox
så länge sen ja åkte den



Kommer inte ihåg denna bilden men den måste väl va från när vi satt och väntade på spårvagnen hem för jag hade den nya dressen och det åker en bil bakom. Tar jag inte fel så åker det inte bilar på liseberg

Fick inga bilder på anna för hon ville inte vara med eller så tog hon kort

Film

Nu ska jag och min lilla älskling lägga oss och kolla på en film och mysa. Imorgon ska jag till Kss på introduktionsdag eftersom att jag ska sommarjobba där på måndag och fyra veckor framåt. Ni får ha de så bra tills imorgon då jag skriver lite igen.



Liseberg

När vi kom till Göteborg idag så tittade vi igenom gina tricot först och jag köpte en ny dress, vet inte va de kallas så ja kallar det en dress dom är jävligt söt. =D



Sen så åkte vi med spårvagnen till liseberg och fick stå i skit lång kö eftersom att vi kom fem minuter efter att det hade öppnat och då är det ju självklart fullt av människor på trottoaren och gatan. Men vi lyckades smita före alla för att vi först ställde oss i fel kö.

Till slut kom vi in och då nästan sprang vi till passbåsen och fick pass. Då var det bara tuta och köra. Kommer inte ihåg vilken vi åkte först men efter några stycken så gick jag och bytte om till den nya "dressen" och den passade vädret perfekt. Vidare till nästa och sen nästa. När vi åkte kanonen så blev det tekniska fel och vi fick sitta kvar ett tag. Det hindrar oss dock inte från att åka igen, hhaha.

Vi köpte en mjukglass med dajmkulor på innan vi skulle rusa till spårvagnen tillbaka. Vi hann nästan precis med den. Väl framme på centralstationen så fick tåget en ny tid 4 ggr eller nåt. Vi väntade iaf jätte länge men nu är jag hemma igen


God Morgon

Idag är ja uppe med tuppen. gick upp halv sex och åt en hönökaka, sen åkte ja in till stan och väntade på bussen och nu är jag hemma hos anna. Vi ska till liseberg idag och bussen går kvart i 10 här ifrån. Tåget från Skövde går 10.32 så vi hoppas vi hinner. Upppdaterar lite senare sen när vi kommit hem. Vi hörs


Fiskedag

Nu kom vi nyss hem från en liten fiskedag. Solen stog högst på himlen och det måste vart minst 25 grader. Kanon skönt har det varit iaf. Vi åkte vid ett och kom hem nu (klockan sex).



Vi åkte ner till Stenröset och fiskade

men vi hade inte någon tur och fick aldrig upp någon fisk men det fanns massor. + att vi såg en orm simma iväg på vattnet.



jag solar solar solar ocjh läser en skit bra bok som heter



Den handlar om en liten flicka som går i en klass på 4 personer men hon är den enda flickan. Två år sedan tog deras lärare självmord och nu fick en ny kvinna deras plats. Man får följa hennes kamp för att hjälpa eleverna som lider av någon sorts sjukdom.



Skön dag

Viraltrafik

Vill du få 1000000 gratis besökare till din blogg tryck då på länken "gratis saker" i min menu.

Det är inget lurendrejjeri och det funkar faktiskt

Jag trodde inte heller p´å det men nu märker jag att det funkar för jag har redan fått mer besökare


Tvtablå

Det är så mycket på tv idag så ja vet inte vilket jag ska titta på. Filmerna är ju på varandra =O

19:00

Stora byggslaget på 3an

21:00

Austin powers på 3an
Queen sized på 5an

21:00

Good Luck Chuck på tv1000 family
22:00

40 days and 40 nights på 6an

22:50

Law and Order på 3an

00:50

CSI på 5an

God Morgon

Jag vaknade klockan 10 idag och då sprang jag direkt in i duschen. Sen va frukosten redan framdukad så vi åt lite och nu har vi städat upp burkar och sånt i husvagnen från fredagen. Vi har oxå plockat ner gardinerna för de ska tvättas. De köpte ju husvagnen nyss så den måste fräshas upp lite.



Jag vill ha tillbaka mina naglar som jag fick i Turkiet

Sola

Här i mariestad är det riktigt soligt idag. Jag va ute och solade förut men fick så förbannat ont i huvudet så jag gick in och la mig i sängen med ett glas vatten. Det är ungeför 20-25 grader men solen brände på som bare den. Nu är det dags för sommaren att komma tycker jag.


Trött

Blää vad jag är trött idag. Ändå la vi oss inte så sent igår. Vi satt inne i husvagnen och spelade kort några stycken. Sen hände de lite grejjer och sånt. Men det va riktigt roligt iallafall =D


Dagens!



Dagens, tagen precis nyss

Tandläkaren

Nu är jag snart på väg ut ur dörren ska bara väcka mamma först så jag kan övningsköra dit för jag vill INTE cykla i ösregn. Hoppas bara inte jag får massa sprutor =D

Hemma

Vaknade halv 11 idag men låg ändå kvar och drog lite. Kände att jag inte behöver gå upp när jag är trött på hela sommaren men då kom jag på att jag ska jobba halva sommaren |: A men sen gick ja ner och gjorde frukost och tittade på tv.

Hamnade på tv 4 + där de va såna där tävlingar man ska hitta ord och sånt. De va några bokstäver man skulle hitta rätt ord av men de e bara lurendrejjerier alltihop tycker jag =D

Nu sitter jag iaf och bloggar. Hade mycket att ta igen. Hade inte bloggat sen i onsdags men nu e de avklarat.



Bara för att så lägger jag in en bild på pappa mig och mamma för 18 år sedan


Dancing in the moonligt

Efter skolavslutningen senare på kvällen skulle jag egentligen med på min lillebrors avslutning men jag åkte ut och dansade in sommarlovet istället. Rebecka anna och ja åkte in till skövde efter att vi hade vart hos anna lite och dansade. De va riktigt roligt men vakterna sprutade vatten på oss med den där slangen så vi fick dansa genomblöta. Usch. De gjorde dom inte bara en gång utan tre. En av dom va när vi skulle gå ut + att det regnade ute HAHA. Ja de va en kul kväll Tack så mycket.



bruna linser

Skolavslutning

Igår hade jag avslutning i skolan (torsdag) men de va inte mkt till avslutning för först så samlades vi i klassrummet halv 12 och fick kuvert med betyg och min va bra mer sejjer jag inte =D. Sen gick vi ut till vadsbohallen och lyssnade när de sjöng m.m. Vissa va riktigt bra andra inte lika. Men de höll iaf på i knappt en timma och sen va de slut och alla va inte ens där.

Pizza blev det som vanligt efter en skolavslutning. Vi tog bussen ner till stan och gick in på Bistro. Vet inte hur länge vi fick vänta på maten men längre än en halvtimma.

De va den avslutningen de och nu har jag sommarlov. Yeeees

Hade inga bilder för dom tog kompisar och jag hade ingen kamera med mig. Tyvärr =/

Janina Lennartsson Student 10-06-2009 bilder



Uffe, Amanda, Inga-Britt, Jeanette, Jarl, Pappa Kent



Mamma Ulla ute och rastar hunden?



Pappa, Jag, Janina, Janinas kille Pontus



Bordet



Barnen

Janina Lennartsson Student 10-06-2009

Efter att vi hade pratat en stund där i parken gick vi till stadsparken och tittade på alla vagnar m.m. Det va många som åkte i båtar, bilar, traktor med vagn och det va skit kul att titta på alla i vagnarna. Men vi såg tyvärr aldrig Janina för hon hade stått i mitten i en vagn med alla hoppandes runt henne.

Efteråt åkte vi hem till hennes lägenhet allihop och åt smörgåstårta bl a som pappa hade gjort (2 st) till efterätt hade vi glasstårta och kaffe, saft och va de nu va.



Bortet som pappa och Janina dukat tidigare på dagen


Janina Lennartsson Student 10-06-2009

Studenten i Lidköping va lite annorlundare mot här.

Vi kom dit och letade parkeríng i 1 timma och sen fick vi gå igenom parken framför De La Gardie gymnasiet som tor ytterligare en timma för de va inte många som ville släppa före opss. Då provade vi nya vägar och vissa gick bättre. Vi gick runt där och letade efter Hv3 men hittade det inte.

Långt inne i parken hörde vi pappa skrika "där är ni" och sen kom hela släkten och hälsade på oss.


Syster Janina som alla tog kort på från alla håll



Farbror Uffe, hans fru Jeanette och deras dotter (min kusin) Amanda va där



Farmor och hennes man va där



Och jag var så klart där med hunden



Sist men inte minst på bild lillebror Jim

Osh så klart så va ju mamma och pappa där men de va dem som tog korten Haha


Studenten

Nu ska jag iväg till lidköping och fira min systers student för nu tar hon den äntligen..

Grattis till studenten

Kommer hem lite senare, får se om jag hinner skriva lite då.

Dagen

Imorse vaknade jag av att mamma ringde och sa att jag hade tid på tandläkaren kl 10 så som vanligt stressade jag ihjäl mig men denna gng va de ingen buss jag skulle med.

Hos tandläkaren så borrade dom i en tand och la i nåt gegga, vet inte vad men de skulle va där ett år sen ska de byta ut de.

Så nu har ja frtf ingen kännsel i munnen och kan inte spotta HAHA


Ekudden

Vilken dag, jag har varit trött sen igår kväll och det är inte mycket bättre nu. Vaknade halv 10 och sprang till bussen. I slutet av skoldagen så gick vi ut till ekudden och åt glasstårta. Mmmmmmmmmmums. Men sen brann mina fötter så ja fick låna ett par andra skor av anna och då blev det lite bättre. sen i stan bytte vi tillbaka och ja fick brännan igen .. Ajaj.

Vi gick in en sväng till vero moda och jag köpte en tubtop. Jätte fin. Jag ville ha en blå vit men det fanns inte i min storlek så det blev en rödvit. Men det gick lika bra.

Nu sitter jag vid tv och tittar på topmodel där de modellerar som skolelever.Fina kläder och fint smink.

Kanonen stannade

Som jag har skrivit dagen innan så åkte jag till liseberg och åkte kanonen. Idag läste jag att den hade stannat. I över en timma........


Fick backa attraktionen

22 meter upp i luften fastnade vagnen.

14 passagerare blev sittande i över en timma i "Kanonen" på Liseberg.

– Några skrek ganska mycket, säger ett ögonvittne.

Åkattraktionen Kanonen fastnade i sitt högsta läge på Liseberg. Det inträffade vid klockan 16.

Brandmannen och parkrepresentanten tog sig upp till vagnen med hjälp av stegvagnar. Sedan sänktes den ner– men passagerarna blev kvar.

Enligt Anders Fridehäll, jourhavande parkchef, satt 14 personer fast i karusellen.

– Våra tekniker pratade med gästerna i vagnen. Alla var vid gott mod, säger han.

Området spärrades av och brandmännen påbörjade räddningsarbetet.

"22 meter hög"

Ingen har skadats fysiskt, uppger räddningstjänsten.

Kanonen är 22 meter hög och varje vagn kan ta max 16 personer.

– Vi vet inte varför det fastnat. Våra tekniker undersöker det just nu, säger Anders Fridehäll.

De nödställda har hamnat allra högst upp, i rättvänt läge och sitter i vagnen.

Vid cirka 17.15 lyckades teknikerna och räddningstjänsten backa karusellen.

– Den åkte ner till marken. Några skrek, men de verkade vara förberedda, säger ett ögonvitne.

I åkattraktionen Kanonen skjuts tåget ut ur stationen likt en kanonkula och når sin toppfart på två sekunder, enligt Liseberg.

Stigningen sker i nästan 90 graders vinkel mot marken. Därefter är det 90 grader rakt ner igen följt av en puckel och sedan den loop där vagnen nu fastnat.


Uppdatering

Uppdatering av bloggen just nu så det kan vara lite rörigt på bloggen. Ursäkt för de

.      .

-------

Rekommenderat

Proaktiv Hudvårdsprogram

En sak som verkligen funkar. Eftersom att jag har provat själv så vet jag att det funkar. Huden känns renare direkt. Första gången jag använde de så kändes det tom som att huden i ansiktet var jätte tunn. Riktigt skön kännsla.

Man får ett helt hudvårdsprogram för bara 399 : - + att man kan återlämna produkten imorn 60 dagar även om man har använt det och flaskan/flaskorna är tom. Men bara om man inte är nöjd.

REKOMENDERAR DETTA STARKT

Är du intresserad och vill veta mer om produkten tryck då på länken här intill.

Lycka till

Skövde

Efter volleybollen så gick jag och sara till stan och tog en buss direkt till skövde. Jag var så förbannat trött på bussen så jag somnade men de gjorde ju inget för sara sov redan.

När vi va framme så gick vi till Gina och jag köpte en klänning och ett par örhängen. Silvriga ringar. Skitfina.

Vi hann inte med så mkt för vi va så hungriga så vi gick till Mcdonalds och åt lite snabbt sen gick bussen hem igen. Så nu sitter jag ännu en gång hemma och bloggar med kaffet i handen.

Längtar tills på Onsdag då min syster tar studenten och vi ska titta på hennes utspringning.



Jag i den nya klänningen och kaffemuggen

Volleyboll & Promenad

Skolan började med att sitta på mattelektion och spela soduko m.m. Inte så viktig alltså. Sen hade vi lunch och sen va de betygsamtal. Den här dagen va inte så värd med andra ord. Men men. Sen så gick vi ut till Bäcken och spelade Volleyboll och det va skit kul. Det va bara tjejerna som spelade så de va ingen som slog för hårt men några som slog för löst haha. Vi spelade t o m över tiden för de va så kul. Imorn ska vi göra samma sak fast på ekudden med våra klassföreståndare.

Guldpass 2009

Igår köpte jag guldpasset på Liseberg, det var ett riktigt bra köp.

Det innebar bl a:


  • Fri entré hela året 2009 på Liseberg
  • Fria åk. Ett åkpass per dag hela sommar och vintersäsongen
  • Artistuppträdanden och konserter av många av Sveriges bästa artister.
  • Löpande information och erbjudanden till mobilen eller mailen
Dessutom får man 10 olika engångserbjudanden:

  1. En dagstur med Stena Line till Danmark. Med erbjudandet åk 2 betala för 1. Gäller avgång från antingen Göteborg-Fredrikshavn eller Varberg-Grenå under hela 2009. Det enda resan kostar är 265kr/person.
  2. En tur med Börjessons Restaurang & Utflyktbåtar. Åk 2 betala för 1. Till Älvsborgs fästning eller åk 2 betala för en på paddan.
  3. Bjud släkt och vänner till Göteborg. Lisebergsbyn ger bra rabatt på övernattning. Erbjudandet gäller högst 7 dagar i följd
  4. Du och en vän får 10% rabatt på Hotell Liseberg Barken Vikings á la carte meny 2009.
  5. Shoppa på Gekås i Ullared och bli bjuden på en fralla och valfri dricka i något av fiken. När man hämtar ut biljetterna så får man även en miljövänlig shoppingbag.
  6. Handla presenter och souvenirer med 25% rabatt i en butik på Liseberg. 
  7. Fri entré och åk i Isla Mágica, Spanien.
  8. Fri entré och åk i Efteling, Holland
  9. Fri entré och åk i Europa-Park, tyskland
  10. Fri entré och åk i PortAventura, Spanien
Allt detta för endast 1 295 : -

 


Liseberg

Klockan 3 typ så kom vi på att vi ville prova kanonen så vi gick till liseberg igen eftersom vi inte hittade spårvagnen. Och när vi kom fram fick vi gå från lucka till lucka för att aktivera passet. + att de tog ett kort så de visste att de va vi som äger kortet. Sen direkt till kanonen, balder, en ny och lisebergbanan. Vi hann inte så mkt mer eftersom att tåget gick om en halvtimma.

Vi hann ändå inte för vi missade spårvagnen tillbaka med en minut så vi fick åka hem med nästa och bli hämtade i skövde. Och nu sitter jag hemma igen, ska snart duscha men först ut och flyga lite.

Anlänt i Göteborg

När vi kom till göteborg så va de första vi gjorde o gå in i nordstan men de öppnade inte förän klockan tolv så vi tog en promenad till liseberg och tittade lite men informationen där öppnade inte förän 11 så vi väntade och väntade. Sen köpte vi var sitt guldpass så nu kan vi åka hur mycket vi vill.


sen tog vi spårvagnen tillbaka till nordstan och shoppade loss. Haha men ja köpte bara tre linnen och en glass. Vädret var däremot skitkasst. Ibland spöregnade det, haglade eller sken. Som tur var va vi inomhus.

Tåg till göteborg

jag gick upp vid 6 imorse men jag hann inte blogga någonting så det gör jag nu ist. När ja vaknade så gick jag och åt frukost sen gjorde jag mig iordning och tittade på disney chanel. De va händige manny och lazy town. Sen så kom pappa och hämtade mig och då va ja på väg och hämta anna. Vi trodde inte vi skulle hinna med tåget så vi körde med gasen i bott. tåget gick 8.32 som planerat och vi hann med det med tio minuter för mkt.



vi i tåget (ska precis fika) mums

Pistvakt

Sitter här vid datorn framför tvn och tittar på pistvakt. Det går på 1an nu, trodde inte det gick längre men där hade ja fel HAHA. Snart ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorn till tåget. Måste gå upp klockan 7. Usch.

Pistvakt-en vintersaga är en komediserie som handlar om de tre bröderna Marklund, Sven-Erik, Jan-Erik och Olle. I serien får vi följa med bröderna på deras vardagliga sysslor i den lilla byn Svartlien som kan handla om precis vad som helst.

jag tycker serien är jätte bra men vissa avsnitt kan vara långtråkiga


Reklam

Nu har jag lagt in lite reklam i bloggen. Vet inte riktigt om det kommer funka än men jag hoppas. Säg gärna till om ni tycker att det ser bra ut eller tips om annat. Tack på för hand

www.nelly.com

<script type="text/javascript">
var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17977796)a(1668852)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="'+uri+'" charset="ISO-8859-1"></sc'+'ript>');
</script>

Göteborg

Nu e resan bestämt till Göteborg imorgon. Ska shoppa massa nytt hade ja tänkt mig

Tåg från mariestad till göteborg 08:35 så är vi framme 10:47

Tåg från göteborg till skövde 14:02 så är vi framme 15:27

Tåg från skövde till mariestad 15:35 så är vi framme 16:20

Kanon dag =D


Tårta

Inte nog med att jag fick presentkortet utan de hade köpt en tårta till mig oxå så nu har vi suttit och fikat lite med nationaldagstårta, dricka, kaffe och kakor. Mums.



Du gamla du fria .............

Sovmorgon

Sov riktigt länge idag. Vaknade inte förän ca 3 idag. De va så tyst i huset så inget kunde ha väckt mig. HAHA men sen när jag vaknade så kom eva in med en present till mig. Ett presentkort på GinaTricot. Kanonbra. +att det är den affären ja handlar mest på. Tack så jätte mycket för de =). Sen blev det en sväng direkt in i duschen och sätta på linserna så ja använder dom varje dag. De e ju ingen idé att låta dom ligga när man bara kan använda dem i en månad.


Vad gör man för att få fler besökare till bloggen?

Så ökar du ditt besökarantal
Vad gör du för att locka nya läsare till din blogg? Vad gör du för att få dina läsare att stanna när de väl hittar dit? Det finns många sätt att hitta nya besökare.

Om du skriver om aktuella händelser är det större chans att du dyker upp på sökmotorer för fler människor.

Det kanske viktigaste sättet att skaffa fler besökare på är att få fler och större sajter att länka till dig och även att du länkar till andra. Ju fler och ju större sajter du får att länka till just din blogg, ju fler besökare kommer att strömma till dig och dina annonser. Dessutom kommer sökmotorer snappa upp bloggen och placera den högre på listan med sökresultat.

Du behöver inte alltid skriva mycket, men skriv ofta. Gemensamt för de flesta bloggar som går absolut bäst är att de uppdateras dagligen, ofta flera gånger per dag. Att skriva mellan 15-20 inlägg i veckan är en realistisk målsättning. Om du har längre perioder av inaktivitet så tröttnar dina läsare och steget till att börja läsa någon annan, mer aktiv blogg är inte långt.

Använd även mycket bilder i din blogg, helst varje dag. En blogg full med endast text är inte lika attraktiv för en spontanbesökare som lätt går vidare om det blir för tungt att läsa. En lättläst och lättöverskådlig blogg med många fina(och inte för små) bilder kommer att öka antalet regelbundna besökare.



Bild ifrån båten i turkiet

Anordna tävlingar och intervjuer
För att få nya besökare, samt belöna dina lojala besökare, kan du anordna en tävling på din blogg. Tänk på att inte börja för stort eller lova för mycket. Om du erbjuder för dyra priser så kanske det slutar illa ifall du inte får lika många tävlande som du hade beräknat. Ofta räcker det med något litet pris, som exempelvis biobiljetter. Om du anordnar en tävling, se även till att göra reklam för den ordentligt. Om du även har kompisar som driver egna bloggar kan ni turas om att göra reklam för varandras tävlingar. Glöm inte att länka till varandras tävlingar!

Ett annat tips är att intervjua andra bloggare och bli intervjuad själv. På så sätt får dina läsare en liten inblick i någon annans liv då och då vilket kan skapa en viss dynamik i din blogg. Dessutom blir det naturligt att länka till varandra.

Mobilbilder



Första gången jag klippte page.  Hur nöjd som helst



Pappa och Mamma som håller i mig för 18 år sedan



Jag är alltid redo för party



En söt klänning jag köpte på gina i skövde. 199 : - tror jag



En klänning från Cubus i skövde 199 : - tror jag nog den kostade oxå



Hundskrutten tittar på tv =)

Kalla fötter

Hittade en gammal bild som fick mig påminnd om vintern av någon konstig anledning (ironi) Kommer ihåg att jag gick hem i snöoväder klockan 6 på morgonen för att jag blev avsläppt långt innan mitt hus. Det var inte så kul kan jag sejja.



Illröda fötter. Brrrrr

Dagen!

När vi pratade i telefon jag och anna så kom vi fram till att vi skulle köpa ett fritidskort så vi kan åka till gbg i sommar och i helgen. Det kommer o bli mkt liseberg eftersom att vi ska nog putsa fönstren på annas hus så får vi betala halva lisebergskortet så kan man åka dit hur mkt man vill GRATIS. Så jag cyklade iaf ner till stan med jims cykel för att jag trodde min va stulen men när jag skulle parkera cykeln i stan så hittade ja den igen. Vilken tur sejjer jag bara. Tänk o förklara det för pappa.

Så mötte jag anna och rebecka på torget och sen gick vi till pressbyrån och köpte varsitt kort. Nu ska jag bara registrera de på nätet om de blir snott igen.

Vi gick runt lite på stan men sen så tog ja o anna bussen hem till henne och umgicks lite med hennes familj + gäster. De va riktigt roligt tkr jag. Vi vann allt vi körde haha.

Kvart i sju tog jag bussen hem eftersom halv åtta skulle jag till lugnås och då kunde ja inte tatt nästa buss som va framme fem i halv.
 


Jag snodde mammas skor ( kortet är taget på hemvägen i bussen)

Hem och packa som en galning och nu sitter jag här i lugnås o bloggar. Vi har kopplat in datorn till deras nya tv så vi kommer väl inte härifrån på ett tag. Sen så blir det bara att sova ut för de har jag inte gjort på flera dagar ordentligt....

Dagen!

Typ klockan ett idag så ringde anna och sa att vi kanske ska skita i beach partyt så ja vet inte riktigt om de blir ngt. Har oxå hört att man bara kan köpa de tills idag i skolan och inte där så de går la antagligen inte. Men de blir iaf party dagen efter efter skolavslutningen. de blir kul. Jag låg och tittade lite på tvn innan och åt lite havre fras HAHA



Tog ett kort i soffan med de nya linserna


Ingen skola

Idag blir det en hemma dag från skolan. Känner att huvvet inte riktigt hänger med mig. Sov tills för typ en halv timma sen men nu e ja så hungrig så ja måste bara ner o äta. Senare idag så kommer en av mammas jobbarkompisar och hjälper till att slänga en gammal säng, några bord och lite sånt som vi har bytt ut. Han måste vara med med sin kärra så vi kan ta sakerna till tippen. haha latmaskar. O sen så ska jag nog bara vara med min lilla älskling och mysa hela helgen, fast imorgon kanske det blir grillkväll ja vet inte än men ja hoppas. Och på söndag kanske jag ska till Göteborg och shoppa lite grann hade ja tänkt.


Tv kväll

Tittade nyss på Jackass och Wildboys. Iaf jag tycker att det är bra men dom är kanske inte så smarta i huvvet. De badade med djur klädda som skottar och trodde de skulle bli argare då :S Haha helt sjukt. Men nu e de Mad TV så ja får la byta kanal för det är det sämsta program jag har sett någonsin.



På bilden sätter han en blodigel på ögat. Idiot =P

Linser!

ja vet inte riktigt om linserna va rätt för ja har ganska små pupiller så de gröna syns igenom lite men annars på långt håll va de bra. Hahah Någon som har tips om var det finns bra och billiga linser?


Shopping!

Shoppade lite efter skolan. Fick två bhar av mamma i present men den ena var för stor och den andra för liten så ja va tvungen att byta och vrf inte lika gärna idag? Så ja cyklade ner till Lindex efter skolan och provade Bhar i en timma och nu har jag hittat de perfekta



Vit Lindex Bh 149 : -
Svart Ella M BH 199 : -

Sen när ja hade cyklat hem så hade ja fått en avi på att mina linser hade kommit så då tog vi bilen och ja övningskörde ner till stan och hämtade dom, samtidigt så gick jag in på parfymaffären och valde ut en parfym som jag skulle få av min lilla älskling i present. Så då blev det en



Lacoste parfym love of pink 525 : -

Den luktar kanon gott

Dagen!

Skolan var som vanligt idag bara att vi hade massa redovisningar och att matten va inställd. De börjar gå mot slutet nu men än har vi mycket kvar. Vi redovisade vårt företag och en stad men ja hade inte blivit klar så ja gör den imorn ist. Annars va de inget spec.

På svenskan så fick vi reda på betyget i Svenska, eller ja omdöme för kursen är klar i oktober och jag har VG än så länge men hon kunde mycket väl höja om ja blev bättre på skrivning.

Födelsedagsfika

Efter skolan idag så gick ja o sara till stan och tog en fika. Alltid trevligt.

Sen så vill jag bara tacka för alla grattis sms jag fått idag. Det känns bra att ni bryr er : )





18 - år

Idag fyller jag 18 år men det känns inte av just nu =D


Natt

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film hade ja tänkt . God Natt

Dagen!

Imorse så va ja så jävla trött så jag la mig ner igen och somnade om, det kändes som att jag inte sovit någonting nästan. Men ja satte iallafall om klockan flera gånger men sen sprang jag iväg till bussen som jag trodde redan hade gått. I skolan va allt i full gång. Men det var en vanlig dag ändå. Efter skolan nu så har ja vart hos tandläkaren som sa att de va jätte fint men ja skulle kanske gå tandställning för att jag har klagat på tänderna i ett och ett halvt år nu.

Sen när jag kom hem så hade jag fått ett kort från farmor och jarl Tack så mycke

Imorgon fyller jag 18 år och då får vi se vad som händer


Fashion

Köpte de här underbara skorna för någon vecka sen och de är de snyggaste skorna jag köpt faktiskt. I början gjorde de ont att gå i dom och klacken fick ja byta men nu e dom suveräna.




Din Sko 400 : -    Rekomendation

Redy For School

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska strax gå till bussen som går vid vägen här hos mig. Men först ska jag borsta tänderna extra noga för att jag ska till tandläkaren klockan 2. Får väl ta med tandborsten till skolan oxå för ja måste ju borsta innan me. A men iaf, är lite sen till skolan för jag började egentligen åtta idag men va för jävla trött när ja vaknade första gången så de skadade inget att ja ställde fram klockan lite HAHA.

Efter skolan idag så tror jag att jag ska gå och titta lite i stan. Fyller 18 imorn me så då blir det presentöppning på morgon och på kvällen. Mysigt. Annars vet jag inte riktigt vad som händer och sker men det märker vi.



Jag är redo för skolan

Dagen!

På väg från station så ringde jag min bror som skulle hämta mig på moppen men han fick inte gå ut idag för att han var hemma från skolan pga att han har stukat tån eller nåt sånt skit. Så då fick jag gå hem fort som fan eftersom att anna väntade på mig i stan för vi skulle lämna tillbaka hennes skjol på veromoda och sen hem till henne och bada. Jag hade tjugo minuter på mig att ta mig hem och sen till stan så mamma fick hämta mig, jag letade på min bikini och sen fick hon skjutsa tillbaka.

Hemma hos anna pratade vi lite först, sen bytte vi till bikini och hoppade i poolen. Eller hoppade kanske vi inte gjorde för att de va för jävla kallt och solen va borta från den sidan huset HAHA. Vi spelade lite volleyboll med många splashar i ansiktet XD Vi päste och flöt på ett traktordäck m.m.

Hennes föräldrar grillade hamburgare och korv så när vi hade badat var det matdax. Starkt var det också.

Sen hann vi inte med så mycket mer för pappa kom och hämtade mig på motorcykeln klockan åtta typ. Jag fick ha på mig en skitstor hjälm och hade shorts så mina ben blev jätte svullna av all luft som kom mot mig. Men nu sitter jag hemma igen har nyss vart ute och cyklat lite men ska snart lägga mig. Är helt slut för dagen nu ..


Skoldagen

I skolan idag har det varit ganska slappt. Började klockan åtta med att göra första delen av det nationella provet i matematik A. Det gick faktiskt skitbra. Eftersom att jag gick IT-gymnasiet förut så har jag ju redan gjort Akursen men fick bara G så nu gör jag om den saken för att få minst ett VG och jag hoppas på det bästa. Men så nu så ska ja förbättra Bkursen som jag också har gjort på IT men bara fått G. Den kursen tror jag att jag tar och gör under sommarlovet så de blir klart med den delen med. Gött att bli av med +att boken är mindre än en centimeter. Och jag kan ju det redan så det är en fördel.

Efter provet så hade jag hål i ca en timma så ja gick och satte mig i en soffa med klasskompisar. Sen va de mattelektion 10:15 och det var då jag också fick Bboken. Lunchen idag var drumsticks och ris. Någon sås som ja inte kommer ihåg med de va gott. Sen va de idrott (solning) och arbetsmiljö och säkerhet. Jag blev klar med inbjudan inklämningen idag så nu har jag bara en inlämning kvar, redovisning om en stad. Tjugo över tre var skolan slut och jag tog bussen till station där jag sedan gick hem ifrån.