Dagen

Skola idag som vanligt men jag orkade inte gå upp imorse för jag kände mig inte riktigt bra idag heller så jag sov bort svenskan.. Hoppsan. Jag gick till 5 idag för vi hade kost i 3 timmar. God mat var det och jag har aldrig ätit sån mat vi gör där förut iallafall. Jaja men efter skolan så åkte ja hem och sov lite sen tog vi en sväng ut till lugnås och nu är vi hemma i mariestad igen, ska precis äta och sen duscha om ja inte gör de imorn för då börjar jag halv 11 gött. Men nu ska jag titta till gratängen som ja håller på att göra :P

Gårdagen

Kände mig inte riktigt så bra igår. Va rätt så sur hela tiden om jag inte minns fel. Ändå har jag int mens denna vecka XD Men sen på kvällen så skulle vi åka och hämta min och min lillebrors cykel som stod i stan men som otur va så glömde vi ta något o spänna med så cyklarna åkte av mitt i gatan och ja fick springa fort som tusan och ta bort dom så ingen annan körde på dom. Och när ja skulle sätta tillbaka cyklarna så märkte jag att smällen vart så hård att min cykel gick sönder precis som min andra cykel som någon förstörde i helgen. Jävla f****r sejjer ja bara. Det känns ju värt o pajja andras grejjer :S

Knäppt i branschen

Läste nyss i reklamspalten på bilddagboken:

Är du en fattig student?

Tävla och vinn gratis hamburgare från BurgerKing i en månad.

Och hur bra är det då om jag får fråga. Hur bra tror de att dem studenterna kommer må efter det då? Man går antingen upp i vikt eller blir sjuk av det. Sämsta reklamen ja sett på länge faktiskt ..


Inspark

Idag var det ju som sagt inspark för ettorna och vi hittade ju såklart på en massa hyss.

  1. Grillkorv i snöre mellan bena. Man skulle försöka få den i munnen utan att använda händerna och haha vad kul det va kan ja ju sejja.

  2. Klädstrecket. De skulle lägga ut sina kläder i en så lång rand som möjligt.



Bilden gjorde jag så liten för att det ena laget är ganska så jätte nakna och det vill de nog inte visa upp

  3. Stationsbrännboll. De skulle spela brännboll. Varje hink de sprang förbi så skulle de doppa huvudet och i den första hinken va de vatten, sen va de en pressening med vatten och sopa på, den andra hinken va de vatten i och sen stog jag men en tallrik mjöl som ja körde upp i fejjan på dom XD. O sen va de en hink vatten till. Innan de sprang så skulle de snurra runt 10 varv runt en bandyklubba.


Först så va de snurren



Första hinken

Jag med mjölet



Roligt 

Sen var den lite mer lekar så vi hade en rolig eftermiddag

Dessa bilder är ifrån finalen




När vi hade räknat ut alla poäng så kastade de 4 hinkar vatten på förlorarna. Det va ju kanske inte det schysstaste


Dagen!

Hade bilen till skolan idag för första gången och jag va jätte nervös när jag skulle parkera för det kom bilar från alla håll och jag visste inte om ja va så bra på att parkera men jag parkerade mycket bättre än någon på den parkeringen XD jag var iaf inne i rutan som en bil inte va som tog upp 4. Haha

Efter skolan åkte ja o några kompisar till stan, vi tittade lite inne på lindex och sen fikade vi. Deras buss skulle gå snart så vi hann inte så mycket mer.

Imorn ska vi ha klassens dag i skolan där 2 orna gör saker med 1 orna. Alltså i programordning så eftersom ja går handel så ska vi göra för handel 1orna. Det kommer bli skitkul för vi har så mkt pinsamma lekar som Kjell (lärare) glömde sudda bort våra planer så nu vet de va de ska göra och vi får se hur många som kommer.

Sara sa idag att de va 7st i klassen och det räcker ju aldrig till våa lekar iaf XD