Måndag!

Fredag:
Började med skola som va hur slö som helst, efter åkte ja och Anna till gymmet och körde på som vanligt. Underbart att träna igen kan ja säga. Sen så blev det att va med Nisse en stund innan ja drog på förfest hos Edi där de va roligt folk. Så ja va deras chaufför den kvällen/natten men det blev inte så lyckat för festen vi skulle till blev vi utkastade ifrån direkt när vi kom dit och då va de bara att åka hem för efterfest igen.. Mycket udda snack blev det haha. Sen mötte ja Nisse och vi gick hem till mig.


(Bilden är från ett annat tillfälle)

Lördag:
Vaknade nån gång på eftermiddagen, kommer inte ihåg när riktigt men. Sen tog jag en dusch och vi drog till Smasch för o trycka pizza. Vidare hem och göra mig iordning för ja skulle vart chaufför då med men jag orkade inte riktigt så istället blev det mysig filmkväll med Nisse. Vad vi tittade på kommer ja inte ihåg men haha.



Söndag:
Blev en ganska lugn söndag ändå. Vaknade, gick till stan, gick hem. Sen kom liselott och vi satt och spelade ett speciellt spel så om någon har fått ett cp sms så var det drf ;) Sen gick vi till oxen och köpte en annanas och hallon. De tog vi med hem till Edi och bjöd på till en kul film. Bra för att vara svensk iallafall. Senare på kvällen runt 11 följde vi baze hem för de va samma väg som hem till mig. När vi kom hem satte vi oss vid datan och masserade varan. Halv 4 somnade liselott och ja hade problem som vanligt så ja satt uppe vid datan och sen hängde ja tvätt klockan 5... Vi skulle väckt några som skulle upp på morgonen men vi båda två till slut..



Måndag:
Vaknade halv 8 av att mamma spelade på högsta volym där nere för hon skulle göra igen när vi väsnades på natten.. Blev ingen lång sovmorgon för oss inte men vi somnade om och vaknade klockan 12. Då va de brått ner till stan för ja skulle träna med anna. Efter gymmet tog ja bussen hem och packade ihop lite grejjer sen kom pappa och skjutsade ut mig till Liselott och här sitter vi med varsin data i knät. Ska sova här inatt så vi får väl se vad som händer nu..



Puss