Dagen!

Kom nyss hem från att ha lämnat mamma hos en kompis. Och sitter nu här med annapanna och tittar på buffy.

Igår va de partaj men väldigt trevligt folk. Tack så mycket alla för att ni kom och tack för att ni inte ställde till med fuffens. =)

Dagen blir däremot inte lugn för snart ska vi dra ner till lidköping och kika runt lite i kvarteren. Road trip =D gillar vi


Tisdag och svintrött!

Idag hade jag Kost prov och det gick riktigt riktigt bra. Jag svarade på allt och jag är nästan 100 på att allt är rätt =D Se där att även med lite läsning så kan det gå bra XD.. Sen så förberedde vi oss lite för mässan imorn, vi lånade lärarens bil igen och drog till affärer för att köpa godis mm som vi ska bjuda på. Dessutom så pkte vi hem till mig och hämtade en gardin men såklart passade den inte. Jaja det fick gå utan..

Efter skolan hängde ja me sara till stan för hon skulle handla en sak på appot. Och direkt ringde Jim för ja skulle hjälpa han med en novell som han hade i läxa till imorn eller va de va. Saras pappa skjutsade hem mig för att idag tog jag inte bilen till skolan av ngn konstig anledning och genast satte vi igång med novellen. Den fick handla om två killar som va ute o trixade med cyklar o den ena ramlade sen hände de massa grejjer, låter inte så bra men de va den för de hände ju massa annat!

Vid åtta typ blev jag hämtad av en kompis för vi skulle ut på en liten utflykt tänkte vi. Vi tog med en annan oxå som vi åkte och hämtade innan det bar av ut mot .. ja ja komme ens inte ihåg va de heter XD HAHA men riktigt kul hade vi tycker ja. Lika kul som förra gng. Vi hittade ett asstort hus som vi skojjade att de spökade i. Det va en jätte lång alée med träd sådär läskigt och sen va de skitstort utan nåt runt. Sen åkte vi vidare på en annan väg och efter tio min typ så kom vi fram till samma hus igen =O Hur stor är chansen.. Så vi vände tillbaka och tog en annan väg som vi kom till samma hus igen.. :| haha läskigt.

Vid 10 typ skjutsade de hem mig igen och sen dess har jag bara försökt få lite musik. Fick ihop en hel del bra låtar =)..

Men nu måste jag faktiskt plugga på provet som ja har imorn bitti, ja har läst igenom de en gång och känner mig vääääldigt oförberedd tyvärr.

Men God Natt


Dagens!



Idag hade jag på mig:

Kavaj: Gina
Sjal: LaCaMi
Tshirt: Gina
Linne:VeroModa
Lackleggings: Gina
Skor: DinSko

Dagen!

Imorse fick ja skjuts av en kompis till skolan som hämtade mig tio i åtta så då va de brått : ) Haha men ursnällt att ja fick erbjudandet så ja slapp cykla.

Skolan igen som vanligt. Turism lektionen va riktigt slapp va ute o brummade med våran lärare igen i hans s80 XD fy fan va skön den är asså. Sen så tapetserade vi våran monter så nu e de klart. Bara tapeter mm kvar. Kommer bli snyggt.

Efter skolan åkte ja o sara hem till mig för att hämta bilen sen till oxen där vi köpte varsin chokladkaka. Mums. Vidare ut till färed där vi gjorde lite mat, tittade på tv mm. Underbart att bara slappa på dagar som denna. Senare åkte vi till tboda för att handla in lite godsaker och mat för imorn. Vi ska till kinnekulle med klassen och promenera om ja fattat rätt. Så vi skulle ha med massa mat o grejjer för att klara av de. HAHA.

Ännu senare på kvällen så åkte vi ut till stallet så sara kunde ta hand om sina hästar och jag frös fan nästan ihjäl. =O + att ja varken hade vantar eller mössa.

Men nu sitter ja här hemma i sängen och väntar på maten som bror gör idag. Hör dock att mamma försöker hjälpa han men han blir bara arg för hon gör fel .. haha den ska göras på hans vis.

Ahaja men nu ska ja dra mej. Hejsvejs

 


Ursäkt!

Ursäkta ni som tjatar för dålig uppdatering. Men här är lite grann iaf : )


Nyinköpt!


Shopping!

Idag var det skola igen som vanligt. Vi hade väl inte så mkt som var onormalt mer än att jag fick låna min lärares bil och han hade en s80 så jag ver helnöjd :D Den bilen är underbaaaaaar! Ja så vi åkte runt och tittade på tapeter till våra montrar som snart ska vara klara. bråttom bråttom. Sen tillbaka till skolan och ha de som vanligt.

Efter skolan tog jag och anna bussen till mig för att hämta bilen. Så åkte vi vidare till henne och hon bytte om för vi skulle till skövde och köpa skor till vintern. Helst stövlar men vet ni? ja kom hem med två klänningar och en kavaj ist. Inte så otippat men ja fick inga skor =O



Allt från Gina Tricot


Lördag 10/10

På morgonen vaknade jag och anna här hemma hos mig. Vi drog oss lite i sängen men va ju tvungna att gå upp ngn gng så de gjorde vi sen skjutsade jag hem anna typ 2 och vi fikade lite sen åkte ja hem igen.

Efter mängder av tjat så gick jag med på att hänga med på krogen och fort skulle de gå. Det va liksom kvällen redan så ja fick skynda mig att göra mig iordning. Det fick bli en korall klänning från Gina och ett par lackleggings från Gina. Skorna som är på bilden skulle jag först ha men kom på att det är nog ingen bra idé.


Kvällen var helt galen. Vi dansade som idioter och hade riktigt kul förfest. Bilder kommer här..



Jag och Liselott är redo



Liselott Jag och Stefanie. Vi är söta



Helene Charlotta och vet inte



Vet inte Liselott och jag



Virre Stefanie Liselott och jag



Virre Stefanie och jag



Eftersom att alla inte va med på korten så blir detta det sista. Tack för en kul kväll tjejer och alla vi va med på Björnes : )

 


Fredag 9/10

Denna dag va ja hemma. Mamma skulle ut och ja va ensam hemma. Så då passade jag på att ta hem lite folk till mig. Vi hade riktigt trevligt helt enkelt : ) Senare på natten typ halv 3 hämtade jag mamma i stan och sen sov anna över här. Tack för den kvällen alla!

Dagen!

Idag har varit en händelserik dag. Först så va de denna jävla morgon som man aldrig orkar med. Pga en viss person så fick ja inte sova så mkt inatt XD Sen så vaknade ja då fem över halv 8 o tänkte skita i första lektionen men sen ångrade jag mig och flög upp ur sängen. Och otroligt nog så va ja i skolan fem i 8 och jag är riktigt snabb kan ja sejja för det va bästa tiden nånsin när ja har valt kläder och sminkat mig.

Efter skolan så cyklade ja hem och hämtade bilen och sara så vi åkte till skövde och hälsade på Henrik lite =) Klockan gick och vi åkte o mötte pappa en snabb sväng innan vi drog till tboda och köpte hårfärg. Vidare hem till sara för lite mat och stallet göra. Fy fan vad kallt det har blitt ute nu eller. Ja har ju fan börjat med både vantar och halsduk XD

Aja när vi vart i stallet så skyndade vi oss hem så vi inte skulle missa idol och rätt personer gick inte vidare. De hade ju inte gjort nåt om camilla bytte plats med jon för hon sög. När reklamen kom så skyndade vi oss att färga håret så ja inte skulle komma hem försent men ändå kom ja hem 12 typ..

Så nu ligger ja här med datan på magen. Funderar på att sova men vet inte riktigt. Det ska ju bli en kanon dag imorn =D <3

Chester See - God damn you are beautiful

The days I cant see your eyes I dont even want to open mine
On the days I cant see your smile, but I rather sit wait for a while
for the days I know you'll be near, cause a day without you it just isn't fair

See the days I can hear your woice I'm left without a choise

But to get all weak on our knees Fall head over heels baby
and every other cheese cliché

Yes I'm swept off my feet Oh my heart skips a beat
But there is really one thing to say

God damn you are beautiful to me You are everything, yeah thats beautiful

I can't find the words to explain, just how much you get me insaine
When you speak to me sometimes you'll find I stutter my words
I say never mind

Cause even when you just walk by I look around to seem occupied
Cause I'm trying so hard to hide all of these feelings inside

But to get all weak on our knees Fall head over heels baby
and every other cheese cliché

Yes I'm swept off my feet Oh my heart skips a beat
But there is really one thing to say

God damn you are beautiful to me You are everything, yeah thats beautiful

I can't find the words to explain, just how much you get me insaine
When you speak to me sometimes you'll find I stutter my words
I say never mind

Cause even when you just walk by I look around to seem occupied
Cause I'm trying so hard to hide all of these feelings inside

Yes you are beautiful
Yeah you are beautiful
God damn you are beautiful
.. to me