Dagen!

Idag har det varit en riktigt hektisk dag. Först så vaknade jag för sent så ja missade bussen, så pappa fick skjutsa mig. Sen åkte vi till oxen och hämtade ut mitt nya löshår och det är kanon.Vad jag gjorde sen är en hemlighet haha. Det höll jag på med i några timmar. Men nu sitter jag åter igen ute iLugnås och ska ut för att koppla ljud i bilen nu.


Dagen!

Idag vaknade vi runt 1 för vi va uppe så jädra länge igår. Det hände inget speciellt men vi va uppe ändå. Sen duschade vi lite snabbt och har sedan dess tittat på tv men nu måste det bli något gjort så vi ska ut och meka lite med bilen. Haha de passar mig.

Senare idag har jag ingen aning om vad som händer men vi får se vad som händer och sker, Skriver jag så skriver jag


Gårdagen

Från i förrgår tills igår så sov jag över hos anna för vi kom hem så sent ifrån liseberg och göteborg. Då sov jag där istället och blev hämtad runt 2-3 igår. Då åkte vi direkt till Skövde och kollade lite på biltema och media markt. Jag måste hitta mig en dator nu. Letar efter en bra bärbar som inte kostar allt för mycket men en del får man ju betala för att få något bra. Sen åkte vi hem och tog det lugnt resten av dagen.


Dålig uppdatering

Nu är det så att jag har glömt att ta med mig datorn hit ut till lugnås så det kommer inte bli så mycket bloggande, men ett par inlägg kan ja slänga in. Det har vart så mycket fullt upp den senaste veckan så. Nu när jag har slutat jobba och inte ska göra något annat speciellt så måste jag hinna med mina kompisar.

Liseberg

Nu åker jag snart för att möta Anna. Idag ska vi t götborg och shoppa sen efter till liseberg. Och man hör ju att vi måste åka tidigt. Så nu har jag precis duschat ch ska precis fixa mig lite till. Tangentbordet är av på mitten så jag får skriva på skärmtangentbordet ist men det är så jävla jobbigt så nu skriver ja inget mer haha



Söndag Dag 8

Nu är vi hemma igen. Hela dagen har vi packat som idioter och sprungit fram och tillbaka. Men vi hann tyvärr inte gå ner till havet en sista gång så de får väl bli nästa gång då. Nu ska jag iallafall ta någonting att äta innan jag storknar.......

Lördag Dag 7

Vi tänkte att de skulle va kul att gå upp jätte tidigt och fiska så vi gick upp klockan 4 och gick ner till havet ist. Svin kallt va de så jag tog på mig tjocka mjukisbyxor. tröjjor och en regn jacka ifall. Strumpor och en bok. Det är så jävla tråkigt att sitta och vänta. Happ så när vi kom upp igen so la ja mig och sov direkt. Har aldrig vart tröttare tror jag.  På dagen handlade vi och sånt som vanligt.



Lille Jim



Vi letade efter något roligt, va vet ja



Näbbgädda

Fredag Dag 6

Den här dagen har inte vart mkt mer annorlunda än de andra, Vi vaknade, åt, handlade, grillade och gick ner till havet.



Torsdag Dag 5

Semester ska va semester. Idag sov vi länge. Vi gick nog upp runt 2 kan jag tänka mig och sen åkte vi till Stenungstorg igen och handlade. Idag köpte jag mer grejjer. En kofta på Cubus och en tröjja, två par örhängen och ett par trosor. Sen blev det hem och äta lite snabbt och ner till havet igen. Härligt



Onsdag Dag 4

Idag va ja fruktansvärt trött men ja komme rinte ihåg hur länge jag sov. På natten så va carin orolog och ja fick ta hand om henne hela natten. Vi gick ut flera gånger och hon fick sova md mig men bttre blev det inte så ja trodde det hade hänt något. På morgonen när vi vaknade så hade det inte blivit bättre heller så vi tog hand om henne hela dagen och nu e de bra igen.

Under dagen så åkte vi till kållekärr och handlade, vi gick ner till havet ännu en gång. Fiskade och fick massa fiskar. sen gick vi upp till stugorna igen och duschade innan sängen.


Tisdag Dag 3

Min favoritdag. Direkt när vi vaknade så åt vi och åkte in till Stenungstorg för att shoppa och det blev shoppng kan jag sejja. Jag köpte kanske inte så mkt men det gjorde alla andra. Det fans liksom inte tid att gå in i alla affärer jag ville gå in i men ändå hittade ja lite.

Det fick bli en klänning från Gina och


Måndag Dag 2

Fan vad man sover skönt i sängarna i stugorna alltså. Men ändå gick vi upp tidigt. direkt efter frukosten så åkte vi runt lite på ön. Vi handlade i Rönnäng och sen åkte vi tillbaka för att dra ner till havet och va resten av kvällen.

Vi fickade, solade och tog båten en sväng



Söndag 19/7

Vi åkte till Tjörn 12 eller nåt på morgonen men vi va inte framme förän vid typ 5-6 ändå. Men vi stannade i Lidköping för min syster fyllde 20 och det måste ju firas. Sen drog vi vidare till Stenungssund där vi handlade lite mat och sånt som vi skulle behöva på kvällen och morgonen dagen efter. Jag körde hela vägen och kom fel en gång.

Väl i stugan så packade vi upp och åt lite grann sen gick vi direkt ner till havet och va där i 5  timmar tror jag det var. Härligt. Vi fiskade och solade m.m.

När vi kom upp till stugan igen så fick ja bädda eftersom att jag inte gjort de. Sen tittade vi på film och somnade nästan direkt.


Hemma igen!

Nu kom vi precis hem från Tjörn. det har varit en händelserik kanon vecka enligt mig själv. Haha

Här kommer det en dagsdagbok

Sjöstaden Mariestad

Vem kunde tro att mariestad ser ut som det gör på kusten dit ja ska imorn? Nu kommer jag inte skriva på ett tag för jag ska bort och har ingen data med mig tyvärr.






Gårdagen

Som sagt så va ja ute lite grann igår. Jag kom inte hem förän 2 tiden tror jag. Men det va en väldigt skoj kväll och jag hoppas det blir fler gånger. tack för att vi fick komma och för att det va som de va. Men det slutade inte i glädje för några men det är bra nu =D.

Bilder från då






Party

Nu blir det party dax för fulla muggar. Jag vet inte när jag kommer hem men då skriver jag iallafall inte.



Dagens: VeroModa linne svart, Gina dress, en svart kjol (som inte är med) och dessa


Tjörn 2009

På söndag ska jag min älskling mamma och bror åka till Tjörn för det är en sak vi gör varje år. Tjörn är en ö som ligger utanför stenungsund, över göteborg. Haha rätta mig om jag har fel för jag orkar inte kolla upp det. Vi har ett eget litet område igenom mammas jobb som vi får hyra en stuga varje sommar. Sammanlagt är det 12 stugor som har en egen fotbollsplan, badstrand och flera båtar. Det är väldigt mysikt där med andra ord.

Laddar upp lite gamla bilder sen

God Morgon

Nu har ja än en gång vaknat idag, första gången jag vaknade va klockan kvart i sex oxh jag kunde inte somna om så jag gick upp och tog en macka och sen la ja mig igen och somnade antagligen om. Eftersom att jag har vaknat flera gånger efter. Men jämt när jag somnar om på mornarna så drömmer jag massa omöjliga saker. Inte roligt alls.

Idag ska jag städa iordning i huset lite tills vi åker så vi kommer hem till ett snyggt och rent hus igen. Det är ju aldrig roligt att behöva komma hem och packa upp och städa.

God Natt!

Nu känns det som om det har varit en lång dag, bena värker och ryggen känner jag knappt längre. Kanske för att jag har växt om gräsklipparen och måste numera stå lite lutad när ja klipper? HAha ne ja vet inte men jag har värt i hela kroppen. Tvätten är gjord och en ny maskln ligger i. På söndag åker vi till Tjörn och då hoppas jag på kanon väder rent ut sagt. Vi ska vara där en vecka och sen får vi se om det bär av till turkiet direkt efter i en eller två veckor, der beror lite på.

Annars får ni sova gott för snart går jag och lägger mig. God Natt


Vad är detta?

Kan någon sejja mig vad det här är? Jag gick förbi dem imorse och det ser ut som blommor med spindelnät på :s


Ändrade planer

Jag skrev ju att jag skulle titta på en film idag men det blev inte så. Istället så klippte jag gräset och såhär blev det.



Mina kurvor XD

Dagen!

  • Arbete först
  • Få skjuts av pappa hem till mariestad
  • Sola lite grann
  • Skriva blogg
  • Äta
  • Klippa gräset
  • Titta på film
  • Sova
Nu har mitt sommarlov börjat


Avslutning

Idag var det sista dagen på KSS och jag saknar dem redan. Underbart att vara där och jag stortrivdes verkligen. Synd att sluta det hade vart kul att veta hur det gick för dem i framtiden (patienterna) :(

Men på eftermiddagen så hade cheferna fixat en massa fika för att vi skulle sluta och det va inte lite, kakor bullar kex bakelser mm och det va kanongott. Tack så mycket för att jag fick vara där.

Det har varit den bästa praktik jag nånsin vart på och jag glömmer den inte


Vacker bild



Ja, jag lyckades ta en bild på två fåglar som satt och flörtade med varan. Nästan en halv sekund efter så pussades de men det missade jag ju såklart med skit mobilkameran.

Dagen!

Nu har jag tid och orkar skriva om dagen.

Jag vaknade ca tjugo minuter före bussen gick som vanligt men jag hinner ändå med den. Otroligt. Sen väntade jag inne i stan i en kvart eller så på nästa buss och då satt jag och solade. Mm va skönt det är och det kommer bli underbart att få lite sommarlov nu. Men regnar det så mkt som det har gjort nu så vet jag inte vem jag slår först. XD

Väl på jobbet så kände jag att ja va lite seg idag för det tog en kvart att byta om och ta på alla skyltar oså.. HAHA ja sen va de segt resten av dagen oxå. Vissa tillfällen när man gjorde arbeten som tog längre tid så va det bara skönt att göra ngt. lika så med de tråkiga jobben. De blev roliga för att man inte hade så mkt att göra
Så det var alltså lungt idag
.

När jag kom hem så la jag mig och sov i nån timma men nu har vi vart uppe och ätit och duschat. Efter en Harry Potter film så ska man nog sova gott som det va länge sedan man gjorde nu. Jag vill ju se den nya men det kommer lite senare, i veckan kanske.

God Natt

Reklam

Nu är jag så jävla trött på dessa spamare som skriver att jag ska gå in på massa sidor för att de ska tjäna pengar. Jag kan lite själv oxå och jag har redan sett de sidorna.

Säkert så har jag lurat er till att gå in me

Dagens påhitt

Dagens arbete gick långsamt, gud va långsamt och det har kommit in många nya patienter och de klarar sig sjävla nästan helt och hållet. Det är ju görbra men mindre bra för personalen som då får mindre arbete och dagarna blir automatiskt segare.

Vi fick en till feriepraktikant idag. Han heter samuel och mer vet ja inte XD. Får se hur det går för han.

Efter de så övningskörde jag klockan 4 typ och det gick kanon bra. ! jag backade och parkerade vanligt. Suveränt. jag fick oxå köra runt lite i Skövde vilket var nytt för mig men det blev bra ändå.

Men nu sitter jag hemma igen i Lugnås och vi ska precis gå och äta Mumsigt.

Carin hunden

Kommer ihåg det som om de va igår



Jag med carin när hon va nästan ny i världen



Nu är hon lite mer vuxen HAHA

Handlardag

Vaknade halv 6 och trodde klockan va mer så ja va på väg upp men när ja hade vart på toan så stog jag och tittade på klockan i 5 min minst och fattade inte att den va så lite. Så klart så gick jag tillbaka och la mig och somnade som en stock.

Sen vaknade ja vid 10-11 igen, vet inte exakt. Jag satte på disney channel och tittade på Kronks nya stil eller om den hette så. haha. Men sen tröttnade ja på de och satte igång med sminkningen och håret. Jag har tröttnat så på löshåret så jag använder det knappt aldrig. Eller ?



Jag vill ha nytt löshår


Varför?

Varför sminkar sig killar? Ja ja förstår fan inte varför, det ser bara förjävligt ut med smink på killar.

Turkiet bilder



Första gången vi gick ner till stranden



I mitten av veckan när vi skulle sätta oss o ta en stänkare



Åh vad jag saknar poolen. Man kände inte ens värmen för den svalkade så



Marmaris centrum vänster/hamn höger

Längtan...

...till en utlandsresa och lite färg på skinnet igen är outhärdlig. Nu sitter vi och letar upp fina resor igen men vi hittar så många och vet inte vilken vi ska ta. Ojoj vilka problem. Det fattas bara att vi vill åka till olika men det händer aldrig. Vi hittade en resa till Grekland som båda blev sugna på. Ett litet hotell med nära till staden och havet är det vi siktar på först och helst all inklusive men det går bra om det bara är halv pension. Vi kommer nog ändå äta mycket ute.

Nu vill jag inte vara i detta sverige längre, det regnar och regnar hela tiden.

Kladdkaka

Eftersom att kladdkaka är min favorit så vill jag ha några exempel på recept.

Jag vet ju att det finns olika men jag kan inte alla och ja vill prova vilken som är bäst enklast och godast


God Morgon

Allihop. Idag händer det grejjer så nu ska vi städa igenom köket,tvrummet, hallen och toaletterna. Jag måste ta ner mina kläder som nog torkat nu. Sen så ska vi äta lite m.m.

Hoppas alla får en bra dag idag

God Natt

Jag kom inte så långt på städningen, ja tog ur och ställde in i diskmaskinen sen tröttnade jag och tog ett täcke till soffan för att se en bra film. Och många sådana blev det. Men nu somnar jag snart sittande som ja nu gjort varje dag i bussen. Men nu ska jag äntligen få sova ut lite om de går imornbitti (idag).


Städa Städa

Nu ska jag försöka städa så det blir skinande rent tills imorn då jag ska få lite främmat.

Lägger in lite roligare inlägg senare sen.


Fika

Idag på jobbet så åkte en patient hem som jag har pratat med väldigt mycket och lärt känna. Hon är så go o glad så vi bestämde att jag skulle komma och hälsa på henne någon gång.

Och då när jag väntade på bussen till Lugnås idag så tog jag en sväng förbi henne och hon gjorde iordning massa fika som hon hade bakat själv, visade runt mig i lägenheten och vi pratade massa. Hon hade knappt hunnit ta av sig kläderna förän ja kom där men hon va så glad att jag kom så jag vet inte hur mycket hon kramade mig. Så goo.

Vi bestämde sen att jag skulle komma en annan dag eftersom att jag skulle med bussen, ändå missade jag bussen och blev kvar där i flera timmar. =D



Hon gjorde så fint så, tog fram sina fin bestick och letade efter fintårtspaden men den va borta

Skön dag

Så här mycket som jag har skrattat idag har jag inte gjort på länge. Det är så underbart arbete jag har och det är en himla tur att jag fick de på just den avdelningen (strokeenheten). Personalen och patienterna är kanon.

Idag däremot  så har ja inte gjort nåt nästan, det känns som jag satt och pratade med alla hela tiden och inte fick något gjort men ändå så får jag massa beröm hela tiden. Och de sejjer att jag gör saker hela tiden. (hoppas ingen av dem läser detta XD)

Det kommer bli väldigt tråkigt att sluta sen för det är ju bara en vecka kvar =/

Zzzz

Först och främst så vill jag tacka för alla kommentarer om bloggen och jag tycker att det är väldigt kul att ni tycker om den och så.

Men idag så har det inte hänt någonting ovanligt. Bara att ja hoppade rätt ner i en vattenpöl på vägen hem, jag skulle hoppa över den men den va större än jag hade sett den XD. Ja så nu e hela vänsterbenet på byxorna blöta och de hänger på tork här på stolen. Riktigt klantigt.
.

Skönt att det är bara en vecka kvar på jobbet och sen är det sommar för min del och fan ta det om det inte blir fint väder.


2 ½ men

Nu slutade precis programmet ja tittade på. (2½men) och strax börjar stora byggslaget. Så ikväll ska jag bara titta på tv och senare ska jag få ett varmt bad. Mmm =D

Pizza stopp

Efter jobbet tog jag bussen in till stan och sprang in för att köpa en pizza som ja kom på i sista sekunden att vi ville ha för ingen av oss orkade ställa sig och laga mat. Så vi sprang in och köpte en familjepizza (så det räcker till matlåda) på en kvart för sen gick bussen ut till Lugnås.



Mums vad gott

På vägen hem från bussen i Lugnås så låg det fullt med äckliga sniglar som jag trampade på hela tiden och blä va äckligt. Plus att det låg en överkörd orm i massa blod på vägen. Men den puttade vi bort från blodet och så tog jag kort på den. Haha



Snok?

Tacksam

Det finns hur goa människor som helst på KSS alltså. De är så snälla och roliga. Vi skämtar med varandra hela tiden och jag är hur nöjd som helst att jag hamnade där. För vem kan trivas bättre än jag där hha.

Jag får kommentarer hela tiden som bara får mig att vilja arbeta hårdare och bättre. T o m patienterna är tacksamma, inte för att jag är där utan att alla vi tar så bra hand om dem.

Det är skönt tycker jag


Gamla bilder

Hittade tre gamla bilder på denna datan nyss. Det är bara på mig dock =P



Vinter 2008



Vinter 2008



Den här vet ja inte ens när den är ifrån men runt där oxå

Dagens påhitt

Jag gick upp kvart i sex idag och bussen in till stan gick tjugo över sex. Sen i stan fick jag vänta i en kvart bara tills bussen till skövde gick. Så kommer det se ut i en vecka till, fast inte på helgen då. Kom hem gjorde jag ungefär halv 5 för mamma hämtade mig där jag gick av bussen så jag kunde komma hem och hämta lite nya kläder och sånt, jag hann vila mig lite oxå, skönt.

Mamma är så snäll så senare på kvällen så skjutsade hon oss ut till Lugnås igen och här sitter jag. Har nyss sett Ice Age och den var jätte bra, men ändå tycker jag bäst om ettan eftersom att det alltid är den som är bäst enligt mig. Det är alltid den som får en att verkligen leva sig in i filmen.

Nu ska jag gå och fixa iordning min matlåda och hänga lite tvätt. Slängde in en färgad tvätt innan ja la mig och tittade på filmen så nu e den nog klar. Man måste ju sköta det mesta nu.



En bild från i vintras. Det syns att det är kallt ute med tanke på kinderna =D


Ice Age 3

Har fått massa fråger om filmen var bra men tyvärr så kan ja sejja att jag inte vet. =D

För igår när vi la oss och tittade på den så såg jag tio minuter och sen sov jag som en stock. De minutrarna jag såg va däremot bra och det verkade som att den va lika bra som de två filmerna innan. Sen halv 12 vaknade jag igen, gick in och tog en dusch för de va så jävla varmt, sen kollade jag bloggen oxå och hade fått nya kommentarer men jag va så jävla trött så ja fattade väl inte hur jag skulle svara på dem. Men nu har jag iaf gjort de. Haha



Jag hittade en gammal bild från när jag mekade bil xD

Regn

Finns inget nytt att säga om arbetet för det flyter på lika bra som vanligt. Det hände en väldigt otäck sak idag men det vågar ja inget ta upp här. Ops de gjorde ja visst XD

Tio i fyra tog jag bussen tillbaka till mariestad och sen gick jag och min lilla älskling till mekonomen och handlade lite och sen till willys för att fylla på kylen mm. Det är så kul att handla själv tycker jag, man får bestämma precis allt vad man ska köpa. Så nu har ja bara gott i kylen.

O vad skulle de inte göra om de inte spöregnade när vi gick och uppehåll när vi va inne i affärerna. Jävlar va blöta skor jag har och när jag kom innanför dörren så gick ja nästan direkt in i duschen och sköljde fötterna med varm vatten. Så nu e de rena oxå.

Men just nu sitter jag här i datastolen med täcke uppe vid hakan. Vi ska snart titta på Ice Age 3 med någon god mat och mysa.

Detta kommer bli en bra vecka känner jag på mig.



Oh snygga fötter =D


Sminkning

Kameran ligger kvar hemma så ja har inte kunnat ta bilder på sminkningen ja gjorde idag med nya ögonskuggan. Det är 4 in 1 och den va skit bra kan ja lova er. Men då är det bäst om man köper de bruna nyanserna. Det ser naturligast ut



Maybelline Studio Quads ca 130 : - 



Det syndes inte sådär jätte mycket med mobilkameran tyvärr

Dagen!

Jag kom hem imorse halv 2 och la mig direkt i soffan med en film. Sen vaknade jag halv 2 idag av att ja va hungrig som fasiken.

Det finns inte så mkt att skriva om idag än eftersom att det inte har hänt så mkt. Så jag skriver mer senare sen.


Töreboda Festival

Igår sov vi typ halva dagen men det tog jag igen senare på kvällen. Klockan två blev jag hämtad och skjutsad till töreboda festivalen, där köpta jag en biljett och sen åkte vi till ett hus i töreboda och käkade pizza och badade i deras sjö. Gud va varmt det va där i. Det tog inte alls lång tid innan alla va i XD.

Vid ungefär 5 cyklade vi ner till festivalen och ställde cyklarna inne på en trädgård för att de inte skulle bli snodda,

Själva festivalen va skit skojj och karusellen vi åkte va de värsta. Dom tog extra fart på oss flera gånger :O

Jag tog massa snygga bilder. Fast de va ju den framför kameran som gjorde de.



EMD




Danny




Danny



EMD spelar själva och sjunger


Fredag

Först arbete. Jag fick sluta klockan tre bara för att de va fredag så jag gick och väntade på bussen som skulle gå kvart över. Jag väntade och väntade. Men den kom aldrig så ja fick ta den som gick tio i fyra ist och då hade ja lika gärna kunnat va kvar och jobba. Arg jag va då kan jag sejja. A så jag kom hem den gamla vanliga tiden till mariestad men i stan fick ja vänta på pappa som ändå skulle hämt min lillebror. Sen åkte vi hem och packade och nu ska vi va e lugnås i en och en halv vecka.


Torsdagseftermiddag

Efter jobbet så la vi oss och vilade en liten stund sen så skulle vi bli hämtade så då kutade vi ner i poolen och svalkade oss lite. Det har ju vart hur varmt som helst den här veckan. Puuh. Jag har knappt kunnat röra mig utan att få ont i huvudet. Det kan ju i och för sig va för att ja dricker för lite men .. =D

Torsdag

I torsdags så arbetade jag som vanligt på KSS. Hur roligt som helst, jag trivs jätte bra med personalen och med patienterna. Alla är hur goa som helst mot mig och mot varan. Men ibland händer saker som inte är lika roligt. Då får man hålla minen och fortsätta som vanligt. Tystnadsplikt

Ursäkt

Detta va ju inte riktigt meningen. Att jag skulle ha två dagar utan uppladdning. Riktigt dåligt. Men nu kommer ett gäng inlägg iaf. =D

Glass i regnet

Nu kom jag nästan precis hem från arbetet, Den här dagen har vart som de andra fast idag fick jag vara med och titta på när de gjorde benmärgs prov. Blä ja tittade bort lite när läkaren grävde med nålen.

Efter så åkte ja in till stan i skövde och köpte en ny kjol. O den passar perfekt till mina nya skor. HAHA. Sen köpte ja iaf en mjukglass med tuttifrutti kulor på och mums va gott



Haha sen skämde jag ut mig inför killen som satt i sätet på andra sidan men det är inte värt att ta upp vad jag gjorde