Dagen!

Först var det skola som gick lika som vanligt. Sen vid ett tiden skulle ja va hos tandläkaren men dum som jag är så gick jag inte från skolan förän tio i så jag kom tio minuter för sent. Men väl där sp lagade de min tand som jag tuggade av igår och som gick av i två. Men nu är den hel och jag har varit bedövad i halva ansiktet hela dagen.

En snabb shoppingrunda i skövde och jag körde ;P

Men nu ligger jag hemma i lugnås och tittar på disneychannel, ska spela lite sims nu tänkte jag oxå. Jag är lite töntig men det skiter jag i för det är kul =D


Shopping

I sommar har jag faktiskt shoppat en hel del. Men idag köpte jag den första tröjjan jag har gjort SJÄLV på 1 år eller nåt.. jag jar annars bara köpt festkläder byxor eller linnen men nu fick det bli en rosa tröjja från bik bok.

Underbart skön och bara 199 :- det är fel färg på bilden men ja köpte den ju i rosa och den färgen vet ju alla hur den ser ut i olika nyanser..

28/8 KÖRKORT

I fredags var jag i skövde och hade uppkörning. Och vet ni vad, jag klarade det! Så nu har jag körkort och jag är helnöjd. Detta va nog en av de bästa grejjer som kan hända i livet. Men tyvärr så finns det människor som sprider rykten fortare än svininfluensan. Så nu vet hela klassen om det, så klart inte bara de men jag har berättat det själv för 5 personer eller nåt. Dåligt tycker jag. +att den som berättade det för en annan kompis sa att hon inte visste om hon fick sejja det.

Men nöjd är jag och nu kör jag bil helt ensam =D

Long time no see

Ojoj va de va länge sedan jag skrev nu, det är ju nästan så länge så jag knappt vågar skriva o sejja hur dåligt det varit. Haha har inte laddat upp på skit länge och nu har jag heller inget att skriva om. Men funderar på att ordna en ny design igen om jag kommer på en bra en.



Och i helgen är det festival i skövde. ska man eller ska man inte gå?
Är det någon annan som ska dit utom de ja redan vet :P

Kanon kul vet jag att det kommer bli om jag kommer dit men jag vet ju som sagt inte än. Verkar lite som att det är ganska uttjatat.

Tisdag

I måndags och tisdags var jag med anna. Men vad vi gjorde i måndags kommer jag inte ihåg. Mer än att vi badade. Haha.


Men i tisdags så kom jag någon gång på morgonen och vi hade så roligt så. Va badade i poolen, bakade, målade m.m. Sen hade vi det bara allmänt kul.


Inget bättre än Sommaren

men när den har varit här ett tag för att sedan gå över i regn och åska så blir man förbannad bara. Precis som den ska göra nu, inatt och imorn ska det bli regn och åska. Nu när solen vart här en vecka och jag inte har hunnit att sola mer än tio min per dag. Fullt upp hela tiden, har inte ens hunnit med att städa mitt rum så nu ser det väl förjävligt ut. +att jag inte ska va hemma på ett tag. jaja men det fixxar sig väl i slutet på nästa vecka när jag kan ta det lugnt och vänta på att skolan sedan ska börja.........


Hundvakt

Satt hundvakt halva dagen idag. Vi har alltid roligt ihop hon och jag. Men vi sov mest för båda va uppe natten igenom. När vi va ute idag så trampade hon som vanligt runt och nosade på allt. Då fick hon in en tagg i foten och hoppade på tre ben och gnydde. Sympatisk som jag är så sprang jag fort som fan för o ta ut den och då fattade hon att den va ur men satte ändå ner tassen försiktigt men när hon märkte att det inte gjorde ont så sprang hon iväg och viftade på svansen igen.


Dagens bilder



Milton gillar att åka moppe



Pappa och Milton



Simsjön



Pappa och Milton full fart framåt



Jag och Milton



Jag och Milton



Pappa och Milton på bryggan o titta på en radiostyrd båt som åkte runt

simsjön

Nyss va jag vid simsjön med pappa o milton. Det var inte mycket folk alls när vi kom men sen kom det någr stycken. Vi var där i 1 timme och sen köpte vi bullar o åt.

Tidigare idag, efter att jag hade fått igång tvn så gick vi ut oh milton o pappa åkte moppe. Det tyckte han tydligen va riktigt kul. Sen gick vi till shell och tog en glasss.


Hos pappa

Sitter i soffan och försöker få igång tvn men det var för komplicerat för mig. haha så ja får vänta. Idag vet jag inte vad som händer men det blir väl antagligen mkt solande och att åka ut till lugnås. Där ska vi nog fixa lite med bilen och sen bada hoppas ja.


Det har blivit dålig uppdatering på sista tiden men det är för att jag har väldigt mycket att göra den här och nästa vecka.


Jag älskar min älskling!



Dagen!

Imorse vaknade jag vid 7 för att jag skulle upp och göra en sak. De gjorde ja i några timmar och sen kom jag hem och la mig igen direkt. Men ja kunde inte sova så ja va skit förbannad. Men till slut så sket jag i de och gjorde lite tester och det gick suveränt. Sen har jag inte gjort så mkt mer än småplockat här hemma och ja va as trött så ja va bara tvungen att sova. Klockan 1 la ja mig och vaknade igen när min lilla älskling kom hem och hoppade på mig. Haha.

Då gick ja upp och klippte gräset samtidigt som mamma trimmade och gjorde iordning lite i trädgården. Så nu e de fint där. 

Alltså inte en så fullt spännande dag idag med andra ord =D 

Som vanligt..

..så blev dagen helt annorlunda än jag hade räknat med. Först imorse så fick ja ju gå upp jätte tidigt för att hinna med bussen 20 över 6 och sen bussen hem 5 över halv 7. Ja jädrar va trött jag va. Sen så somnade ja ju i några timmar och blev väckt. Oplanerat länge sov jag oxå. På nedervåningen höll mamma på att möblera för fullt så jag måste ju så klart hjälpa till och bära möbler. Sen tog jag en cykeltur i regnet. Mysigt. Och hem igen för att äta första gången på dagen klockan 5 förutom två mackor klockan 6 imorse.

Nu har jag dragits med av bara farten och fixat iordning mitt rum oxå, har helt glömt bort att färga håret så det får jag göra imorn om jag inte ångrar mig med färgen innan. Och typiskt så ska datorn krångla och jag fick ställa om hela datorn igen. Så nu har jag inget kvar på den och måste göra om allt igen (lägga över bilder och musik).


Promenix

Nu går jag ut en sväng. Eller om jag tar cykel de vet man aldrig. Haha


Avkoppling

Nu har jag nästan precis vaknat. Eller de va 1-2 timmar sen, och jag vaknade av att mamma skrek att carin hade smitit och så klart flög jag upp och då typiskt så kommer hon in igen och sejjer att hon hittade henne i trädgården bredvid. Haha ja så då va aja vaken igen och nu har jag tittat på en ny komedi film. Kommer inte ihåg va den hette för den är på andra datan men nåt med Blart.

Nu ska jag däremot försöka gå upp och ta på mig nåt och slänga på lite smink. Sen ska jag ut och gå lite hade jag tänkt mig. Och hälsa på en kompis som ja inte sett på hela sommaren.


Hem ljuva hem

Jag kom precis innanför dörren hemma igen efter flera månader känns det som. Har inte fått en lugn dag på hela lovet så nu är det dax för de. Tänkte sätta på en film och fortsätta sova lite hade jag tänkt, med hunden i sängen. De va länge sen ja myste med henne nu.

Sen så ska ja färga håret och lite sånt. Vi får se vad det blir av mig idag.

God Natt


Natt

Nu är det dax att sova, den här veckan kunde ha varit bättre. Det har varit stress på stress och jag har knappt kunnat sova alls. Imorn ska jag upp tidigt och jag har inte hunnit lägga mig än. Och så har jag en annan sak på G men eftersom att det inte är något jag kan sejja så förblir det hemligt. Men ännu en gång så har jag lyckats lägga ner för mycket tid på det så imorgon blir det annat. Men inte liseberg som tur är. haha. Istället så tänkte jag färga håret och fixa iordning löshåret lite. Det blir mer tid för mig själv.


Gårdagen!

Igår va ja ännu en gång på Liseberg och det var lika kul som vanligt. Men vi tog ett nytt tåg till gbg som gick direkt ifrån mstad ist för skövde. Sen gick vi in på Top Shop eftersom ingen har vart där inne av oss. Men jag tyckte inte om den affären så mycket, va så mycket konstiga kläder =P Skorna va de enda som va fint och ett par solbrillor.

På liseberg så va de fullt av människor. Vi fick knappt plats där inne, det va som att stå i kö för att få komma ut eller överhuvudtaget gå någon stans. Fasiken va fullt de va, Och när vi skulle äta så fick vi ta spårvagnen till nordstan för det va så långa köer överallt och det fanns knappt plats att äta på gräset.


Länge sedan

Ojoj nu va de år sen jag satt här igen så nu har jag hur mycket nya inlägg som helst att läsa. Men nu kan jag lova att det kommer bli mycket bättre för nu har jag äntligen köpt en ny dator.

Det tog lång tid men när jag hade tagit det här med datorinköp på allvar så kom det ett reklamblad med bara datorer i så nu har jag hittat en bra.

Jag har inte lagt in bilder eller musik än men det ska jag fixa under dagen. Måste ju ta över allt från den andra datan. Och idag blev alla program installerade, bara sims som fattas. =D