Turkish Night!

Det blev inte riktigt som vi hade tänk oss med den där festen. Till en början så verkade de roligt men de va ju sånt som:

Först så var det en stor buffé med 37 olika maträtter tror ja




Sen efter vi hade ätit och lite sånt så började showen... Först kom det in en magdansös som var helt sjuk i huvudet. Först började hon dansa med brösten nära alla gubbars huvud och drog upp dom så hon kunde dansa med dom och "lära" dom dansa som henne. Efter hennes krångel så började hon dansa runt bland ALLA gubbar och samla in pengar, helt väck.



Det är hon på bilden


Sen var det en jävla massa danser som skulle vara, och turkiska och fyfan vad tråkigt de va att titta på de. Nästan alla var svenska men det va dom turkiska i publiken som skulle upp och visa den turkiska dansen.

Jag tror att det var efter det som fireshowen kom, då de va en tjej som stog ute vid poolen och dansade runt, helt livsfarligt haha. När hon hade dansat klart där inne så kom hon in i restaurangen och skulle göra ett litet trick där hon skulle skjuta en ballong som en gubba höll mellan bena och hade förbundna ögon. Men kruxet va ju att de stog en bakom som smällde ballongen med en nål när hon räknade till 3.



Hon trixade med den här rockringen bl a hehe



Och kvällen avslutades med det bästa, en tjockis strippare som trodde han var sexig.. Alex sex bomb dance hette hans nummer. Men han tog vi inga bilder på det blev bara filmer hehe

















Kommentarer

Kommentera gärna

Skriv ditt namn
Klicka i om du kommenterar ofta

E-mail

Bloggadressen så att jag kan titta på din blogg

Din kommentar

Trackback