Long time no see!

Nu har ja missat och skriva här ser ja haha. Har de gått sen i måndags eller vad blir de. Sorry men ja har inte riktigt tänkt på att skriva alls. Det har kommit mycket imellan.

Men nu ska ja skriva några rader till er

Igår så storstädade vi och vart helt jäkla slut när vi kom hem, o jösses vilken känsla att få komma hem och lägga sig i sängen och bara slappna av, trodde ja .... men nej nej hunden ska upp och tassa omkring, riva saker och skaka hela sängen så ist för att varva ner själv så fick ja lugna ner henne. Men sen drog ja igång en film och somnade runt 4 tror ja..

Så upp igen idag och ut med hundskrället halv 11 eller vad de va. Sen tittade ja lite på förlossningskliniken för de va typ den enda kanalen som inte sände tvshop helvete skit. Satt väl och stirrade in i tvn en halvtimma knappt innan jag tröttnade och gick upp och la mig igen haha. Helt plötsligt så blev ja trött igen och somnade. Vaknade kanske två igen och åt frukost nummer 2.

Så har de skett lite hemlisar under dagen som ja tyvärr inte kan skriva här ifall de personerna läser som inget vet ser.. hehe

Men nu tänkte ja lyssna på lite musik, kanske skriver lite till om ja hinner..
Kommentarer

Kommentera gärna

Skriv ditt namn
Klicka i om du kommenterar ofta

E-mail

Bloggadressen så att jag kan titta på din blogg

Din kommentar

Trackback